Moneywise.nl » Weblog » Overlijdensrisicoverzekering » Brand New Day heeft premies overlijdensrisicoverzekeringen verlaagd

Brand New Day heeft premies overlijdensrisicoverzekeringen verlaagd

donderdag 02 oktober 2014 om 19:00:21 Jochem Kessens nog geen reacties
logo brand new dayVerzekeraar Brand New Day heeft sinds 1 oktober j.l. de premies van haar overlijdensrisicoverzekering verlaagd. Naar eigen zeggen is de premie over de gehele linie verlaagd en is de nieuwe premie vooral voor dalende risicoverzekeringen erg aantrekkelijk geworden.

Bestaande klanten van Brand New Day profiteren niet automatisch mee van de premieverlaging. Wel roept Brand New Day haar klanten op te berekenen of overstappen naar hun nieuwe tarief voordeliger is voor hen.

Brand New Day behoort in de top 10 van goedkoopste verzekeraars als het gaat om overlijdensrisicoverzekeringen. Vergelijken loont, want de verschillen tussen verzekeraars lopen op tot duizenden euro's op de totaal te betalen premie.
Zie ook ons weblog over oversluiten: Bespaar duizenden euro’s door uw overlijdensrisicoverzekering over te sluiten.

Dalende premies overlijdensrisicoverzekeringen
De laatste jaren dalen de premies voor risicoverzekeringen steeds verder. Dit komt enerzijds door de toenemende concurrentie op deze markt, maar ook doordat mensen steeds langer leven. Brand New Day bestaat sinds 2010 en hun overlijdensrisicoverzekering is in juni 2013 op de markt gekomen (zie ook ons weblog: Overlijdensrisicoverzekering van Brand New Day). Ruim een jaar later wordt de premie dus verlaagd.

Vergelijk zelf online alle overlijdensrisicoverzekeringen op premie en voorwaarden
Jochem Kessens

Jochem is medeoprichter van Moneywise en weet veel van financiële producten. Hij houdt je op de hoogte van o.a. overlijdensrisicoverzekering.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons