Moneywise.nl » Weblog » Overlijdensrisicoverzekering » Moneywise vergelijkt nu ook overlijdensrisicoverzekeringen

Moneywise vergelijkt nu ook overlijdensrisicoverzekeringen

dinsdag 15 juli 2014 om 10:50:48 Rob van Lingen nog geen reacties
overlijdensrisicoverzekeringSinds juli kunt u de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen  van meer dan 20 verzekeraars op MoneyWise.nl online vergelijken. Na het invullen van uw uitgangspunten  worden de premies binnen enkele seconden in een helder overzicht op uw scherm getoond. U kunt vervolgens de verzekeraars op premie en op productvoorwaarden vergelijken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan vraagt u direct online een offerte aan en sluit u de verzekering indien gewenst direct online af.

Grote prijsverschillen per verzekeraar
Het vergelijken van overlijdensrisicoverzekeringen loont,  de verschillen in premies tussen de aanbieders zijn groot.  Maar ook consumenten die een bestaande risicoverzekering hebben kunnen ontzettend veel voordeel halen door goed te vergelijken en hun lopende levensverzekering over te sluiten. De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen jaren zo’n 70% gedaald.

Verzekeraars vertellen u niets
Geen enkele verzekeraar informeert u over deze prijsdaling en dat betekent dat u jarenlang teveel blijft betalen. Nieuwe klanten krijgen wel de lagere premies aangeboden. U zult dus als bestaande klant zelf actie moeten ondernemen om tot duizenden euro's aan premie te besparen.

Voorbeeld besparing
Onze collega Jochem heeft 8 jaar geleden een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering afgesloten bij Florius voor een bedrag van € 200.000 op zijn leven. De polis is bedoeld om bij overlijden van Jochem de hypotheek af te kunnen lossen en loopt daarom 30 jaar lang.
Voor deze verzekering betaalt Jochem elke maand € 35 aan premie. Als Jochem dezelfde verzekering opnieuw afsluit bij Florius dan bedraagt de premie € 13,75. Bij dezelfde verzekeraar valt dus al ruim € 21,- te besparen.
Sluit Jochem de verzekering over naar ASR Verzekeringen, dan wordt de maandelijkse premie zelfs € 9,39, waardoor de besparing oploopt tot ruim € 25,- per maand.  De totale besparing na de resterende looptijd (22 jaar) bedraagt € 6.600,-.

Eenmalige kosten
MoneyWise.nl rekent € 169,- aan eenmalige kosten voor het aanvragen en afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Gezien de grote besparing van meer dan € 6.600 is oversluiten dus al snel interessant.

Vergelijk overlijdensrisicoverzekering
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vergelijk dan zelf overlijdensrisicoverzekeringen en sluit online uw nieuwe verzekering af.
Let op! Zeg uw oude polis pas op, als uw nieuwe verzekering is geaccepteerd.
Rob van Lingen

Rob werkt al jaren in de financiele sector. Hij weet alles van financiele producten Hij houdt je op de hoogte van o.a. overlijdensrisicoverzekering.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662