Overlijdensrisicoverzekering

Moneywise vergelijkt nu ook overlijdensrisicoverzekeringen

Rob van Lingen dinsdag 15 juli 2014 - bijgewerkt op: 22 oktober 2017
Sinds juli kunt u de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen  van meer dan 20 verzekeraars op MoneyWise.nl online vergelijken. Na het invullen van uw uitgangspunten  worden de premies binnen enkele seconden in een helder overzicht op uw scherm getoond. U kunt vervolgens de verzekeraars op premie en op productvoorwaarden vergelijken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan vraagt u direct online een offerte aan en sluit u de verzekering indien gewenst direct online af.

Grote prijsverschillen per verzekeraar
Het vergelijken van overlijdensrisicoverzekeringen loont,  de verschillen in premies tussen de aanbieders zijn groot.  Maar ook consumenten die een bestaande risicoverzekering hebben kunnen ontzettend veel voordeel halen door goed te vergelijken en hun lopende levensverzekering over te sluiten. De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen jaren zo’n 70% gedaald.

Verzekeraars vertellen u niets
Geen enkele verzekeraar informeert u over deze prijsdaling en dat betekent dat u jarenlang teveel blijft betalen. Nieuwe klanten krijgen wel de lagere premies aangeboden. U zult dus als bestaande klant zelf actie moeten ondernemen om tot duizenden euro's aan premie te besparen.

Voorbeeld besparing
Onze collega Jochem heeft 8 jaar geleden een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering afgesloten bij Florius voor een bedrag van € 200.000 op zijn leven. De polis is bedoeld om bij overlijden van Jochem de hypotheek af te kunnen lossen en loopt daarom 30 jaar lang.
Voor deze verzekering betaalt Jochem elke maand € 35 aan premie. Als Jochem dezelfde verzekering opnieuw afsluit bij Florius dan bedraagt de premie € 13,75. Bij dezelfde verzekeraar valt dus al ruim € 21,- te besparen.
Sluit Jochem de verzekering over naar ASR Verzekeringen, dan wordt de maandelijkse premie zelfs € 9,39, waardoor de besparing oploopt tot ruim € 25,- per maand.  De totale besparing na de resterende looptijd (22 jaar) bedraagt € 6.600,-.

Eenmalige kosten
MoneyWise.nl rekent € 169,- aan eenmalige kosten voor het aanvragen en afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Gezien de grote besparing van meer dan € 6.600 is oversluiten dus al snel interessant.

Vergelijk overlijdensrisicoverzekering
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vergelijk dan zelf overlijdensrisicoverzekeringen en sluit online uw nieuwe verzekering af.
Let op! Zeg uw oude polis pas op, als uw nieuwe verzekering is geaccepteerd.
In dit artikel

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Vergelijk alle verzekeraars en vraag direct een offerte aan!

Vergelijk & sluit direct af

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 10.966 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube