Moneywise.nl » Weblog » Overlijdensrisicoverzekering » MoneyWise breidt vergelijking overlijdensrisicoverzekeringen uit

MoneyWise breidt vergelijking overlijdensrisicoverzekeringen uit

donderdag 29 oktober 2015 om 14:22:55 Jeroen Wolfsen nog geen reacties
overlijdensrisicoverzekeringMoneyWise heeft de vergelijkingsmodule voor overlijdensrisicoverzekeringen uitgebreid met 2 nieuwe levensverzekeraars: Allianz en Zwitserleven. Met deze 2 verzekeraars komt het totaal aantal verzekeraars dat je via MoneyWise kunt vergelijken op 25. Allianz en Zwitserleven zijn een welkome aanvulling omdat beide aanbieders een scherpe premie kennen. Allianz onderscheidt zich hierbij door een speciaal tarief aan te bieden voor mensen met een HBO opleiding.

 

Polis verpanden aan hypotheek


Een overlijdensrisicoverzekering wordt in veel gevallen gesloten om bij overlijden een hypotheekschuld af te lossen. In bijna alle gevallen is een overlijdensrisicoverzekering verplicht voor het verkrijgen van de hypotheek en moet de polis verpand worden. Dat betekend dat de uitkering altijd naar de bank gaat en dat de verzekeringsnemers het geld dus niet voor andere doeleinden kunnen gebruiken. Belangrijk hierbij is dat de polis van Zwitserleven niet verpand kan worden. 

Vergelijk risicoverzekeringen


De tarieven die verzekeraars rekenen, variëren nogal. Het is belangrijk dat je daarom altijd de verzekeraars goed vergelijkt om zo de goedkoopste levensverzekering te kunnen afsluiten. Maak een berekening bij Moneywise.nl en zie welke verzekeraar het goedkoopste is in jouw situatie.

Levensverzekering opzeggen


Nog steeds betalen veel mensen veel te veel voor hun lopende levensverzekering. De premies voor overlijdensverzekeringen zijn de afgelopen jaren fors gedaald. Heb je enkele jaren geleden een overlijdensrisicoverzekering gesloten? Reken dan via onze oversluitservice hoeveel je kunt besparen op je overlijdensverzekering. Het voordeel kan oplopen tot duizenden euro's!

Je kunt je lopende verzekering op ieder gewenst moment opzeggen en verder gaan met de nieuwe goedkope levensverzekering. We helpen je hier graag bij zodat je geen moment onverzekerd bent. Ook kunnen we je helpen met het regelen van de verpanding.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van overlijdensrisicoverzekering.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662