Moneywise.nl » Weblog » Overlijdensrisicoverzekering » Bespaar op je overlijdensrisicoverzekering met de oversluitservice van MoneyWise

Bespaar op je overlijdensrisicoverzekering met de oversluitservice van MoneyWise

dinsdag 12 april 2016 om 23:18:47 Jeroen Wolfsen 1 reacties
overlijdensrisicoverzekeringHeb je in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Dan is er grote kans dat je hiervoor veel te veel premie betaald. De afgelopen 5 jaren zijn de premies voor deze verzekeringen enorm gedaald. Je kunt gedurende de looptijd vele duizenden euro’s besparen door simpelweg je verzekering over te sluiten.

MoneyWise oversluitservice voor overlijdensrisicoverzekeringen
Wil je weten hoeveel je kunt besparen op je overlijdensverzekering? Gebruik dan de MoneyWise oversluitservice. Je vult een paar gegevens in van je lopende verzekering en met één druk op de knop zie je hoeveel je kunt besparen door je verzekering over te sluiten naar een goedkopere verzekeraar.

We regelen dan de nieuwe verzekering voor je en zorgen er samen voor dat de oude verzekering zo snel mogelijk wordt opgezegd. Om te voorkomen dat je een onverzekerd bent, doen we dat pas als je geaccepteerd bent voor je nieuwe overlijdensrisicoverzekering.

Verpande verzekering wijzigen
Is je huidige levensverzekering verpand aan de bank waar je een hypotheek hebt afgesloten? Dan kun je deze pas opzeggen als de bank de nieuwe overlijdensverzekering geaccepteerd heeft. We zorgen er dan voor dat je oude verzekering opgezegd kan worden en dat de oude verzekeraar een zogenaamde retro-verpanding ontvangt. De retro verpanding is eigenlijk de toestemming van de bank dat de polis beëindigt mag worden. Als je gebruik maakt van de MoneyWise oversluitservice helpen we je om dit te regelen.

Premie reserve: Je huidige overlijdensverzekering kan geld waard zijn
In sommige overlijdensrisicoverzekering zit zelfs nog waarde. Als je de polis opzegt zijn er twee mogelijkheden. Bij sommige verzekeraars krijg je geld terug. Bij andere verzekeraars blijf je voor een lager bedrag gratis verzekerd tot het einde van de looptijd. Deze verzekeringen hebben dus een waarde en die waarde kun je gebruiken voor je nieuwe verzekering. Hierdoor wordt de premie voor een nieuwe verzekering nog lager.

Bereken zelf hoeveel je kunt besparen door je overlijdensrisicoverzekering over te sluiten via de MoneyWise oversluitservice.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van overlijdensrisicoverzekering.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

AM Bubberman

24 april 2016 13:25:33

Ik heb , via de hypotheek, een orv afgesloten. Er zijn er 2, een op mijn naam en een op naam van mijn partner. Beide verzekeringen voor ongeveer de helft van de waarde van de hypotheek. Kunnen orv's , gekoppeld aan een hypotheek, ook overgesloten worden?
Ik hoor graag van u.
Mvg. AM Bubberman Gouda

reageer op AM Bubberman
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662