Moneywise.nl » Weblog » Overlijdensrisicoverzekering » 10 euro per maand besparen op je zorgverzekering? Succes!

10 euro per maand besparen op je zorgverzekering? Succes!

maandag 30 november 2015 om 11:27:00 Jeroen Wolfsen nog geen reacties
berekenenAan het eind van ieder jaar zijn er veel tradities: Sint Maarten, Sinterklaas, kerst en de Zorgverzekering. Het lijkt wel of heel Nederland bezig is om de goedkoopste zorgverzekering te vinden. Er is ook geen ontkomen aan. Verzekeraars maken voor ongeveer 500 miljoen euro reclame om u binnen te hengelen als nieuwe klant. Dat is per klant meer dan € 500 aan reclamekosten.

En eerlijk is eerlijk, het kan zeker de moeite waard zijn om eens goed naar je zorgverzekering te kijken. Want wie wil er niet besparen op de hoge premie van een zorgverzekering?

Besparing zorgverzekering tussen de € 80 en € 100 per jaar. Klinkt leuk!


Gemiddeld ligt de besparing op zo'n € 100 per jaar. Zo'n besparing is natuurlijk altijd mooi om even mee te pakken. Maar let op: wat gebeurt er met je dekking? Tien euro besparen is mooi, maar als je daarmee fors moet inleveren op bijvoorbeeld fysiotherapie, dan kom je er bij de eerste blessure misschien al achter dat je veel meer kosten uit eigen zak moet betalen. Ik heb zelf al meerdere keren mijn eigen zorgverzekering vergeleken. En ik kan inderdaad best een leuk bedrag per jaar besparen, zo'n € 150. Maar ik lever in op de dekking, bijvoorbeeld voor fysiotherapie en orthodontie voor de kinderen. Niet handig als er voor 3 kinderen beugels in het verschiet liggen.

Ik werd er zelf al snel moe van. Iedere keer als ik iets kon besparen zat er wel een vervelende achteruitgang in de dekking die ik dan voor lief moest nemen. De consumentenbond en VARA Kassa lieten dit weekend weten dat je kunt kiezen uit 1400 mogelijkheden voor je zorgverzekering. Een leuke uitdaging. Na een paar uur puzzelen was ik er wel uit. Ik blijf lekker zitten waar ik zit. Voor 10 euro per maand wil ik niet het risico lopen dat ik na 12 keer fysio zelf de portemonnee moet trekken.

Waarom is iedereen zo druk met die zorgverzekering


Je maakt mij niet wijs dat zoveel Nederlanders het leuk vinden om uit te zoeken wat de beste of goedkoopste zorgverzekering is. Maar waarom is iedereen er dan zo mee bezig? Simpel, omdat we platgebombardeerd worden door reclamecampagnes. Je gaat er naar kijken omdat je anders het gevoel krijgt dat je veel te veel betaalt, dat je dom bent. Je mist de boot. Iedereen is slimmer dan jij. Het wordt er gewoon bij je ingestampt. De marketingmachines van de verzekeraars draaien overuren en wij gaan er in mee.

Laat die zorgverzekering maar, echt besparen doe je op je overlijdensrisicoverzekering


Wil jij echt besparen? En niet teveel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken? Pak dan je overlijdensrisicoverzekering uit je polismap. Ik schat de kans groot in dat je veel meer bespaart dan op je zorgverzekering. En heel gemakkelijk, je hoeft namelijk niks anders te vergelijken dan de premie. De dekking is overal hetzelfde. De verzekering keert uit bij overlijden. Niet meer, niet minder.

Moneywise.nl heeft speciaal hiervoor de overlijdensrisico oversluitservice ontwikkeld. Je vult in hoe je nu verzekerd bent en hoeveel je betaalt. We laten dan meteen zien wat een nieuwe verzekering kost en hoeveel je bespaart gedurende de gehele looptijd. Met 1 keer vergelijken kun je duizenden euro's besparen. Want als je niks doet betaal je gewoon jaren lang teveel.

Tussen de € 20 en € 50 per maand besparen op je overlijdensrisicoverzekering


Hoe dat kan? Simpel, de premies voor overlijdensrisicoverzekering zijn de afgelopen jaren ongeveer 70% gedaald voor nieuw klanten. We zien besparingen tussen de € 20 tot
€ 50 per maand. Dat is pas besparen! En dat op een verzekering waar je helemaal geen gebruik van wilt maken.
Maar als bestaande klant van een verzekeraar betaal je gewoon de oude premies. En die zijn echt veel hoger. Zelfs als je inmiddels een aantal jaren ouder bent geworden kun je gewoon flink besparen op je premie. Reken het maar uit in de oversluitmodule. Je verzekeraar zal je niet vertellen dat je veel goedkoper verzekerd kan worden.

Snel en makkelijk 


Een overlijdensrisicoverzekering sluit je tegenwoordig ook snel en gemakkelijk af.  Het is hooguit 20 minuten werk. En Moneywise.nl regelt je nieuwe polis binnen een week. Alles gaat digitaal, zelfs de gezondheidsverklaringen. Geloof me, hier bespaar je makkelijker op dan op die ingewikkelde zorgverzekering. En nog veel meer ook!
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van overlijdensrisicoverzekering.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662