Moneywise.nl » Weblog » Ontslagvergoeding » Nieuw: Vergelijk gouden handdruk banksparen

Nieuw: Vergelijk gouden handdruk banksparen

vrijdag 16 maart 2012 om 09:22:47 Jeroen Wolfsen nog geen reacties
gouden handdrukVanaf vandaag kunt u bij MoneyWise.nl ook terecht voor het vergelijken van bankspaarrekeningen voor een gouden handdruk of ontslagvergoeding.
Banksparen met een gouden handdruk is in veel gevallen de  beste optie. Banksparen is namelijk goedkoop en transparant.
Er zijn inmiddels 9 banken die gouden handdruk banksparen aanbieden. Slimme consumenten vergelijken rekeningen op rente en voorwaarden.

Compleet aanbod
In onze vergelijkingsmodule voor banksparen zijn alle banken die banksparen gouden handdruk aanbieden verwerkt. In sommige gevallen worden bepaalde producten niet getoond omdat deze dan niet voldoen aan de uitgangspunten die u stelt bij het beantwoorden van de vragen voor de vergelijking. Een veel voorkomende reden is dat het bedrag dat wordt ingelegd te laag of juist te hoog is. Daarnaast bieden niet alle banken ook alle varianten van banksparen aan. Diverse aanbieders hebben bijvoorbeeld alleen een opbouwrekening en geen uitkeerrekening.

Kwaliteit
Banksparen is een simpel product, het laat zich dan ook gemakkelijk vergelijken. Toch zijn er naast de rentetarieven belanrijke verschillen in de productvoorwaarden. Om inzicht te geven in de productvoorwaarden hebben wij alle bankspaarrekeningen voor u gescreend en de productvoorwaarden beoordeeld. Wij kijken daarbij naar de kosten die een bank in rekening brengt, of er sprake is van een rentegarantie termijn en meer belangrijke voorwaarden.
Deze elementen zetten we af tegen de beste voorwaarden in de markt. Hoe beter de kwaliteit, des te meer sterren het betreddende product krijgt.

Klant ervaringen
Wij merken dat consumenten steeds meer waarde toekennen aan de ervaringen van andere consumenten. Daarom vragen wij onze bezoekers enkele weken na het aanvragen van een offerte hoe zij de service van de bank hebben ervaren en of zij de bank waarbij zij zijn gaan banksparen zullen aanraden bij andere consumenten. In de vergelijking laten we het klantcijfer zien en op basis van hoeveel reviews dat cijfer tot stand is gekomen.

Netto uitkering gouden handdruk uitkeerrekening
Kiest u voor een gouden handdruk uitkeerrekening? Sommige banken berekenen uitkeringskosten. Daarnaast is de bank verplicht om de loonbelasting over de uitkering in te houden inclusief de bijdrage voor de Zorgverzekeringswet (Zvw).
De vergelijking laat de netto uitkering zien, zodat u exact ziet hoeveel u overhoudt van uw gouden handdruk.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van ontslagvergoeding.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662