Moneywise.nl » Weblog » Geld Lenen » Lenen voor een auto, waar moet je op letten?

Lenen voor een auto, waar moet je op letten?

woensdag 07 januari 2015 om 11:18:57 Maarten Docter 25 reacties
autoJe auto is kapot, niet meer te repareren en om op je werk te komen is een nieuwe auto noodzakelijk. Maar spaargeld is er niet, je krijgt op korte termijn geen extraatje en je ziet geen andere mogelijkheid dan te gaan lenen voor de nieuwe auto. Maar welke vorm van lenen past het best?
En ga je direct de lening aan bij  het autobedrijf waar je je auto koopt of sluit je de lening af bij een bank?

Lening via dealer


Hoewel een autobedrijf ook een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanbiedt, is het verstandig om te vergelijken. Vergelijk naast de rentetarieven ook de voorwaarden. Zeg niet direct ja. “Nu kopen, volgend jaar betalen” is een vaak gebruikte tekst en is een vorm van uitgestelde betaling en dus lenen. Laat je goed en duidelijk (op papier) informeren over de in’s en out’s van de lening, vergelijk leningen en kies.

Rente van de lening belangrijk, maar voorwaarden ook!


Ga niet blindelings af op de laagste rente, want bepaalde voorwaarden en extra kosten kunnen ervoor zorgen dat je alsnog flink duurder uit bent. De bekende addertjes onder het gras. Wordt het restant van de lening bij overlijden kwijtgescholden of dient het overlijdensrisico nog verzekerd te worden? Heb je de mogelijkheid om de lening tussentijds extra en kosteloos af te lossen of worden daar kosten voor in rekening gebracht? Een lening met een hogere rente kan dus betere voorwaarden hebben dan een lening met de laagste rente.

Persoonlijke lening het meest verstandig voor de financiering van een auto


Leen je voor je nieuwe auto en wil je weten waar je aan toe bent? Met een persoonlijke lening heb je te maken met een vaste rente, vaste aflossing en vaste looptijd. Je weet van tevoren hoe hoog je schuld is en hoe lang je erover doet om die schuld af te lossen. Daarnaast is het wel prettig om te weten dat de lening is afgelost als de auto weer aan vervanging toe is. Het is minder prettig als je de auto niet meer rijd en de lening loopt nog.

Doorlopend krediet


Met een doorlopend krediet heb je te maken met een variabele rente, is tussentijds heropnemen mogelijk en kan dat zorgen voor een langere looptijd dan aanvankelijk gewenst. En op het moment dat de auto aan vervanging toe is, heb je dan voldoende afgelost om een nieuwe auto te kopen? Wil en kan je tegen die tijd meer lenen?

Maximale lening


Hoeveel je maximaal kunt lenen, hangt af van je inkomen, lasten, woonsituatie en werksituatie. Het is niet verstandig om het maximale wat je kunt lenen ook daadwerkelijk te lenen. Houd een potje (spaar)geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven. En schat in of je gedurende de hele vaste looptijd je vaste aflossing kan nakomen?

Vaak is de rente lager als je voor een langere looptijd kiest. Maar dat betekend ook dat je langer aan je rente en aflossing vast zit.

Huurkoop voor een auto verstandig?


Een vorm van lenen die ook vaak voorkomt bij het kopen van een auto is huurkoop. Bij huurkoop betaal je maandelijks een vaste aflossing. Maar de auto is juridisch pas jouw eigendom als je de laatste termijn hebt voldaan. Dat is dus wel een risico! Je bent ‘jouw’ auto ook nog eens kwijt als je niet aan je verplichtingen voldoet. Je bent dan de auto en je geld dat je hebt afgelost kwijt.

Leningen vergelijken doe je op https://www.moneywise.nl/lenen/.
Maarten Docter

Maarten werkte van 2013 tot 2016 voor MoneyWise.nl en is na een uitstap gelukkig weer terug bij MoneyWise.nl. Hij helpt je graag weer.

Heb je een vraag? Stel hem dan hier of bel ons op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

virgil

30 juni 2015 7:54:02

Goededag,
Mijn naam is virgil en ben 23 jaar.
Heb vast werk 40 uur en ben thuiswonend.
Ik hou veel geld over per maand maar word alleen maar afgewezen als ik een lening wil voor een auto.
Nu heb ik een vaste baan en kan ik nog niets kopen op financering.
Vind dit terleurstellend misschien kunne jully mij slimmer maken ivm hoe het kan dat ik dit niet kan
mvg virgil

reageer op virgil

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

30 juni 2015 7:54:54

Beste Virgil,

Zoals je misschien al weet bepaald niet alleen je inkomen hoeveel je kan lenen. Je kan weliswaar iedere maand geld overhouden, maar misschien is de hoogte van je inkomen te laag.
Je lasten spelen natuurlijk ook een rol. En als de verhouding tussen je inkomsten en lasten een te groot risico vormen voor de bank, dan wijzen ze een kredietaanvraag al snel af.
Om je echt een goed en gericht antwoord te kunnen geven beschikken we over te weinig informatie over je inkomsten en lasten. Daarnaast kan er iets bij BKR spelen. Je BKR gegevens opvragen is mogelijk via je bank waar je bankiert.
Als je een compleet plaatje hebt en je ervan overtuigd bent dat een lening moet kunnen, dan kun je je kredietaanvraag indienen via https://www.moneywise.nl/lenen/. We helpen je graag verder.

reageer op Jeroen Wolfsen

Henry Clark

23 maart 2016 0:56:36

Heeft u dringend lening? We geven lening aan geïnteresseerde particulieren die op zoek zijn naar lening met goede trouw en met de rente van 3%. Bent u serieus behoefte aan een dringende lening? dan bent u aan het juiste adres. We geven het bedrijfsleven lening, persoonlijke lening, Xmas lening, en ga zo maar door. Neem contact met ons op voor uw lening verzoek om te voldoen aan uw vraag en uit de financiële problemen te stellen. contact met ons op via e-mail: HENRYCLARK003@GMAIL.COM
Dank zoals we wachten op uw reactie. Henry Clark Loan ...

reageer op Henry Clark

Mr Arnoid Weman

13 november 2017 23:48:15

Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%? we geven thuislening, zakelijke lening elke vorm van lening Geïnteresseerd, Neem contact met ons op via e-mail: arnoidweman@gmail.com voor meer informatie

reageer op Mr Arnoid Weman

Mr Clinton

27 februari 2018 15:01:31

Welkom bij Clinton Loan Firm We waarderen de goede reacties die op internet rondgaan over onze goede werken. Laten we nu gaan doen waar we het best in zijn. Heeft u een dringende lening nodig? Een lening om waarschijnlijk uit te breiden, start je eigen bedrijf? Met een rentepercentage van slechts 3% dat past bij elke klant en u zult genieten van onze diensten. Neem nu contact met ons op via
clinton.loanfinance@yahoo.com clintonimmanuel9@gmail.com We verwachten een positief antwoord van u te ontvangen.
Beste wensen Clinton Lening Firm

reageer op Mr Clinton

Rose Anderson

20 maart 2018 8:51:59

Bent u op zoek naar een contante lening ?, Ons bedrijf werkt volgens duidelijke, flexibele, transparante en gemakkelijk te begrijpen voorwaarden. Wij bieden zeer lage rentevoeten in verhouding tot de vertraging van de economische bedrijvigheid (recessie) in de meeste landen in de wereld. Misschien heb je een slecht krediet. Ons bedrijf biedt nu een betaalbare rentetarief, dus wat heb je nodig om je bedrijf een boost te geven? Of heb je geld nodig voor een aantal persoonlijke doeleinden? Neem contact met ons op nu we particulieren en juridische leningen aanbieden tegen een rentevoet van 3% voor een maximale periode van 25 jaar. Geïnteresseerde sollicitant kan nu via e-mail contact met ons opnemen: paulsonloaninvestment@gmail.com of Whats App-nummer +18077007921

reageer op Rose Anderson

james

10 mei 2019 9:55:08

p met Morexmontage lening bedrijf nu op e-mail jamesscottloan23@gmail.com Heb je behoefte aan een persoonlijke lening, een lening op een betaaldag, een bedrijfslening, een ondernemerslening, heb je een lening nodig om je rekeningen te betalen, een auto te kopen of te betalen voor je montage in dit feestseizoen! grijp deze kans en vraag vandaag nog om uw lening door nu contact met ons op te nemen. Legit en legaal geven we lening met een lage rente van 3%.

reageer op james

Robert

9 september 2019 22:03:24

Hebt u een lening nodig om uw rekeningen op te starten of te betalen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en elke vorm van bedrijfsfinanciering? (linksloansoffer@gmail.com) We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rentevoet van 2%. We geven leningen aan serieuze mensen die geïnteresseerd zijn in leningen, neem contact op met deze e-mail: linksloansoffer@gmail.com

reageer op Robert

Ferdinand Leo

13 september 2019 2:28:52

HEBT U EEN LENING NODIG? INDIEN JA E-mail: Ferdinandleofinance@gmail.com: VOOR UW LENING VANDAAG ZIJN WIJ TOT UW DIENST

reageer op Ferdinand Leo

MARY THOMAS

14 september 2019 0:54:24

Groeten uit Green Pasture Loan Firm.
Een krediet nodig voor de realisatie van uw projecten Ben je door veel banken afgewezen? Heeft u financiering nodig voor schuldconsolidatie? Heeft u financiering nodig om uw bedrijf weer op het goede spoor te krijgen Weet dat wij de beste oplossing voor u zijn op het gebied van het verkrijgen van een persoonlijke lening.
Neem gewoon contact met ons op via: {Greenpastureloanfirm@gmail.com}
We verlenen credits tegen een jaarlijks algemeen tarief van 3% met Mogelijkheden. Voor meer informatie over onze kredietaanbiedingen
Neem contact met ons op: Greenpastureloanfirm@gmail.com Greenpastureloanfirm@gmail.com Greenpastureloanfirm@gmail.com

reageer op MARY THOMAS

Greg Rogers

14 september 2019 4:51:36

Wij zijn snelle en directe particuliere geldschieters, wij bieden alle soorten leningen voor 3% contact met ons op: info.wiretransferloans@gmail.com of via Whatsapp-nummer +393510651312 en +18155092775 voor meer info.

reageer op Greg Rogers

Karin Sabine

14 september 2019 13:36:31

Goedendag iedereen, ik wil jullie gewoon allemaal aanbevelen bij een goed leenbedrijf waar ik mijn lening van $ 10.000,00 via hun e-mail kreeg toen ik op zoek was naar een lening om mijn rekeningen te betalen en verder te gaan in het leven, toen een vriend me deze bedrijfsgegevens gaf Ik heb via deze e-mail contact opgenomen: sabinhelps@gmail.com

reageer op Karin Sabine

Paul Garry

17 september 2019 4:34:20

Heb je een lening nodig? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening nodig voor uw projecten? Zo ja, maak u dan geen zorgen meer, een legitieme en echte leningmaatschappij die alle soorten leningen met een percentage van 2 uitgeeft, is hier en klaar om diegenen die het nodig hebben te helpen. Neem onmiddellijk contact op met de volgende e-mail: paulgarry328@gmail.com

reageer op Paul Garry

Paul Garry

17 september 2019 4:34:32

Heb je een lening nodig? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening nodig voor uw projecten? Zo ja, maak u dan geen zorgen meer, een legitieme en echte leningmaatschappij die alle soorten leningen met een percentage van 2 uitgeeft, is hier en klaar om diegenen die het nodig hebben te helpen. Neem onmiddellijk contact op met de volgende e-mail: paulgarry328@gmail.com

reageer op Paul Garry

Paul Garry

17 september 2019 4:39:41

Heb je een lening nodig? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening nodig voor uw projecten? Zo ja, maak u dan geen zorgen meer, een legitieme en echte leningmaatschappij die alle soorten leningen met een percentage van 2 uitgeeft, is hier en klaar om diegenen die het nodig hebben te helpen. Neem onmiddellijk contact op met de volgende e-mail: paulgarry328@gmail.com

reageer op Paul Garry

Leo Egbert

17 september 2019 8:39:28

Heeft u een dringende lening nodig ??? Heb je schulden? Heb je slecht krediet? Heb je een lening nodig ?, We geven leningen aan mensen ondanks hun slechte / slechte kredietscores. We geven zowel zakelijke als persoonlijke leningen met een lange en korte looptijd naar keuze. Onze leningprogrammeur is snel en betrouwbaar, meld je vandaag aan en krijg direct een veld terug.
Onze leningen variëren van minimaal $ 5.000,00 USD en maximaal $ 100.000.000,00 USD, onze leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn verzekerd van maximale veiligheid. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons e-mailadres: leofinanciallink@mail.com
Beste wensen Mr Post Leo E-mail: leofinanciallink@mail.com

reageer op Leo Egbert

Marcus & Millichap

17 september 2019 10:45:32

Hallo, dames en heren, heeft u een dringende lening nodig? Heeft u een lening nodig om uw eigen bedrijf of project te starten of om een ​​huis of een auto te kopen? Heeft u een lening nodig om uw schulden te betalen of uw rekeningen te betalen? Als je antwoord ja is, neem dan nu contact met ons op via deze e-mail (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com) om je snelle lening te krijgen
Wij zijn een wereldwijde kredietorganisatie die zich toelegt op het verstrekken van snelle, beveiligde en onbeveiligde geldleningen aan particulieren en bedrijven met een gesubsidieerde rentevoet van 2%. We hebben een groot aantal personen en organisaties geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Wij zorgen voor u gedurende het hele proces.
ONZE LENINGSSERVICE IS INCLUSIEF;
* PERSOONLIJKE LENING * BEDRIJFSLENING * HYPOTHECAIRE LENING
We bieden leningen van minimaal $ 1.000 tot maximaal $ 10 miljoen en een leningduur van 1 tot 30 jaar om de lening terug te betalen (veilig en onbeveiligd).
Ons doel is om uitstekende professionele financiële diensten te bieden.
Houd uw financiële problemen niet voor uzelf zodat u geen schuldenmeester of financiële stress krijgt, daarom moet u snel contact met ons opnemen voor een oplossing voor uw financiële problemen. Het zal ons een grote vreugde zijn als u financieel stabiel bent.
Neem voor meer informatie over ons leningaanbod contact met ons op via deze e-mail hieronder: E-mail: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com) Hoogachtend, Marcus & Millichap

reageer op Marcus & Millichap

MARY MASON

19 september 2019 14:59:23

Sky Wealth-leenbedrijf, we geven leningen tegen een rente van 0% 3%.
Goedendag meneer / mevrouw.
Wij zijn een particuliere onderneming en bieden leningen tegen lage rentevoeten aan om te bepalen dat het bedrag van de lening tussen de 100 miljoen leningsvoorzieningen van 1.000 euro aan leningen voor bedrijfsontwikkeling ligt: concurrentievermogen van rand / bedrijfsuitbreiding.
(Whatsapp-nummer: +79652625435)
Wij bieden een verscheidenheid aan leningen
* Persoonlijke leningen (beveiligd en onbeveiligd) * Bedrijfsleningen (beveiligd en onbeveiligd) * Consolidatielening
Geen kosten vooraf
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Stuur ons vandaag een e-mail voor meer informatie en vragen via:
skywealthloanfirm@gmail.com skywealthloanfirm@gmail.com skywealthloanfirm@gmail.com
Mevrouw Mary Mason.

reageer op MARY MASON

MARY MASON

19 september 2019 14:59:25

Sky Wealth-leenbedrijf, we geven leningen tegen een rente van 0% 3%.
Goedendag meneer / mevrouw.
Wij zijn een particuliere onderneming en bieden leningen tegen lage rentevoeten aan om te bepalen dat het bedrag van de lening tussen de 100 miljoen leningsvoorzieningen van 1.000 euro aan leningen voor bedrijfsontwikkeling ligt: concurrentievermogen van rand / bedrijfsuitbreiding.
(Whatsapp-nummer: +79652625435)
Wij bieden een verscheidenheid aan leningen
* Persoonlijke leningen (beveiligd en onbeveiligd) * Bedrijfsleningen (beveiligd en onbeveiligd) * Consolidatielening
Geen kosten vooraf
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Stuur ons vandaag een e-mail voor meer informatie en vragen via:
skywealthloanfirm@gmail.com skywealthloanfirm@gmail.com skywealthloanfirm@gmail.com
Mevrouw Mary Mason.

reageer op MARY MASON

capitalfunding.usa.org@gmail.com

4 oktober 2019 9:59:48

Goedendag iedereen HEB JE EEN LENING NODIG ? Meld je nu aan als je interesse hebt! want als het gaat om geldleningen bieden wij de beste service.
Heb je geld nodig om rekeningen te betalen? Heeft u een lening nodig om een ​​nieuw bedrijf te starten? Heeft u een onvoltooid project bij de hand vanwege slechte financiering? Heb je geld nodig om te investeren in een specialisatiegebied waar je profijt van hebt? en je weet niet wat je moet doen.
Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten, zoals; Zakelijke leningen Persoonlijke leningen Consolidatie van schulden Internationale leningen Familie lening en nog veel meer.
Het krijgen van een legitieme lening is altijd een enorm probleem geweest. Voor mensen met een financieel probleem en die een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld tot inkomen ratio, lage credit score en vele andere redenen
Als u zich zorgen maakt om een ​​lening te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat wij u de lening kunnen bieden die u nodig heeft.
Voor meer informatie over het verkrijgen van een lening, antwoordt u onmiddellijk op deze e-mail: (capitalfunding.usa.org@gmail.com)
Houd er rekening mee dat de lening wordt verstrekt tegen een rentevoet van 3%, neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent. Bedrijfsnaam: Elements Capital Funding E-mailadres: capitalfunding.usa.org@gmail.com Contactnummer (WhatsApp): +1 (772) 774-6806

reageer op capitalfunding.usa.org@gmail.com

Franca Woller

4 oktober 2019 12:15:07

Goed nieuws
Individuen die leningen op internationaal niveau aanbieden. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om privéleningen te verstrekken voor de korte en lange termijn van (€ 5000) en (€ 1.000.000.000) voor alle serieuze mensen in reële nood, is de rentevoet 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn tevreden, niet door een serieuze refreinman,
  Alle antwoorden en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar de e-mail van het bedrijf: [Lendup.credit@gmail.com] OF [Whatsapp +17068533834]

reageer op Franca Woller

Franca Woller

4 oktober 2019 12:15:08

Goed nieuws
Individuen die leningen op internationaal niveau aanbieden. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om privéleningen te verstrekken voor de korte en lange termijn van (€ 5000) en (€ 1.000.000.000) voor alle serieuze mensen in reële nood, is de rentevoet 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn tevreden, niet door een serieuze refreinman,
  Alle antwoorden en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar de e-mail van het bedrijf: [Lendup.credit@gmail.com] OF [Whatsapp +17068533834]

reageer op Franca Woller

Franca Woller

4 oktober 2019 12:15:08

Goed nieuws
Individuen die leningen op internationaal niveau aanbieden. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om privéleningen te verstrekken voor de korte en lange termijn van (€ 5000) en (€ 1.000.000.000) voor alle serieuze mensen in reële nood, is de rentevoet 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn tevreden, niet door een serieuze refreinman,
  Alle antwoorden en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar de e-mail van het bedrijf: [Lendup.credit@gmail.com] OF [Whatsapp +17068533834]

reageer op Franca Woller

Franca Woller

4 oktober 2019 12:15:08

Goed nieuws
Individuen die leningen op internationaal niveau aanbieden. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om privéleningen te verstrekken voor de korte en lange termijn van (€ 5000) en (€ 1.000.000.000) voor alle serieuze mensen in reële nood, is de rentevoet 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn tevreden, niet door een serieuze refreinman,
  Alle antwoorden en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar de e-mail van het bedrijf: [Lendup.credit@gmail.com] OF [Whatsapp +17068533834]

reageer op Franca Woller

Franca Woller

4 oktober 2019 12:15:08

Goed nieuws
Individuen die leningen op internationaal niveau aanbieden. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om privéleningen te verstrekken voor de korte en lange termijn van (€ 5000) en (€ 1.000.000.000) voor alle serieuze mensen in reële nood, is de rentevoet 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn tevreden, niet door een serieuze refreinman,
  Alle antwoorden en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar de e-mail van het bedrijf: [Lendup.credit@gmail.com] OF [Whatsapp +17068533834]

reageer op Franca Woller
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons