Moneywise.nl » Weblog » Woekerpolis » Nieuw: de MoneyWise woekerpolis check

Nieuw: de MoneyWise woekerpolis check

vrijdag 20 april 2012 om 14:36:10 Jochem Kessens nog geen reacties
screenshot woekerpolis rapport moneywiseConsumenten die van hun woekerpolis af willen maar niet weten waar ze moeten beginnen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de MoneyWise woekerpolis check. Deze online check is ontwikkeld om consumenten inzicht te geven in de kosten die ze betalen voor hun woekerpolis. Daarnaast wordt online direct een overzicht van alternatieve producten getoond.

Woekerpolis rapport
Op de resultaatpagina van de woekerpolis check is het mogelijk om een persoonlijk woekerpolis rapport op te vragen. In dit rapport kan de consument nalezen hoe zijn woekerpolis in elkaar zit, welke mogelijkheden er zijn om van de woekerpolis af te komen en op welke zaken ze moeten letten.

Geen advies
De woekerpolis check en het  woekerpolis rapport is niet bedoeld als advies. De verstrekte informatie is bedoeld als hulpmiddel bij de voorbereiding van het ontwoekerproces. MoneyWise is nadrukkelijk van mening dat de huidige adviseur de aangewezen persoon is om de consument te voorzien van het herstel advies. De huidige adviseur moet immers gratis hersteladvies verlenen omdat hij provisie verdiend (heeft) over uw woekerpolis.

Hoe werkt de woekerpolis check?
Voor de woekerpolis check heeft u 2 documenten nodig:
1. Het meest recente waardeoverzicht van uw beleggingsverzekering;
2. De polis van beleggingsverzekering.

Stap 1
Online vult u diverse gegevens over de beleggingsverzekering in, waaronder de huidige waarde (dit vindt u terug op het waarde overzicht) en de verwachtte  kapitaal op einddatum (dit staat op het waardeoverzicht en/of op de polis). Bevestig uw invoer. Uw woekerpolis wordt nu doorgerekend.

Stap 2
Op het resultaat scherm ziet u direct hoeveel kosten de verzekeraar inhoudt op uw woekerpolis. Daarnaast ziet u welke alternatieve producten voor u geschikt zijn als u de polis over zou zetten.

Stap 3
Door uw emailadres op te geven verwerken wij de resultaten in het woekerpolis rapport. Dit rapport geeft uitgebreid uitleg over uw situatie en de mogelijkheden. Dit wordt direct aan u verzonden.

Doe de online woekerpolis check
Wilt u weten hoeveel  uw woekerpolis u jaarlijks kost en wat uw mogelijkheden zijn?
Doe dan direct de MoneyWise woekerpolis check.
Jochem Kessens

Jochem is medeoprichter van Moneywise en weet veel van financiële producten. Hij houdt je op de hoogte van o.a. woekerpolis.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons