Woekerpolis

Woekerpolisgevecht in laatste ronde. Meld je aan voor schadevergoeding

Jeroen Wolfsen geschreven op donderdag 25 februari 2021 om 15:30:10
De Vereniging Woekerpolis.nl voert al jaren rechtszaken tegen verzekeraars. De vereniging maakt zich sterk voor de leden die een woekerpolis hebben en veel te hoge kosten betalen aan verzekeraars over hun ingelegde premies. De juridische strijd tegen een van de verzekeraars, Nationale Nederlanden, wordt nu in behandeling genomen door de Hoge Raad. Dat is goed nieuws want dat betekent dat het einde van de juridische strijd in zicht komt. Als de verenging wint, kunnen de leden een mooie schadevergoeding tegemoet zien. Maar dan moet je wel lid zijn.

Heb je een woekerpolis? Meld je dan aan bij de Vereniging Woekerpolis

De vereniging voert samen met de Consumentenbond en Consumentenclaim al jaren een kostbare juridische strijd tegen het leger aan topadvocaten dat verzekeraars in hebben gezet om schadeclaims te voorkomen.

Je kunt lid worden van de verenging en dat is gratis. Als je aangemeld bent, doe je automatisch mee in de collectieve procedures die de stichting voert tegen verschillende verzekeraars.
De vereniging werkt op basis van no cure-no pay. De verenging rekent bij een succesvolle claim 10%. Ontvang je een schade vergoeding van € 2.000 dan ontvangt de verenging dus € 200. Het is ook mogelijk om plus- lid te worden. Je betaalt dan eenmalig € 100. Je helpt dan met het financieren van de rechtszaken en betaalt maar 5% bij een succesvolle claim.

Geen lid, dan geen vergoeding

Als de verenging een zaak wint, is de schadevergoeding alleen voor de mensen die op dat moment lid zijn. Omdat de zaak tegen Nationale Nederlanden nu naar de Hoge Raad gaat en daarmee in een eindfase komt doe je er dus verstandig aan om je aan te melden. Eerder bereikte de vereniging al een deal met verzekeraar Allianz en alleen de mensen die op dat moment lid waren, ontvingen een schadevergoeding.

Alle verzekeraars en ook reeds beëindigde polissen

Dit geldt voor alle woekerpolissen bij alle verzekeraars. Op de website woekepolis.nl kun je checken of je een woekerpolis hebt.
Ook als je polis al eerder is beëindigt, kun je lid worden en deel je mee in een eventuele schadevergoeding.

Heb je nog een lopende woekerpolis? Wakker worden!

Veel mensen betalen nog steeds aan een lopende woekerpolis of hebben deze premievrijgemaakt. Maar ook dan worden er nog steeds hoge kosten gerekend bij veel polissen. Op onze site vind je een handige woekerpolis tool. Hiermee zie wat de kosten zijn die de verzekeraar rekent en zie je ook of er een interessant alternatief voor je is. Dus haal die polis uit de kast en aan de slag ermee.
In dit artikel

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 11.007 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube