Moneywise.nl » Weblog » Woekerpolis » Woekerpolisgevecht in laatste ronde. Meld je aan voor schadevergoeding

Woekerpolisgevecht in laatste ronde. Meld je aan voor schadevergoeding

donderdag 25 februari 2021 om 15:26:35 Jeroen Wolfsen 2 reacties
woekerpolisDe Vereniging Woekerpolis.nl voert al jaren rechtszaken tegen verzekeraars. De vereniging maakt zich sterk voor de leden die een woekerpolis hebben en veel te hoge kosten betalen aan verzekeraars over hun ingelegde premies. De juridische strijd tegen een van de verzekeraars, Nationale Nederlanden, wordt nu in behandeling genomen door de Hoge Raad. Dat is goed nieuws want dat betekent dat het einde van de juridische strijd in zicht komt. Als de verenging wint, kunnen de leden een mooie schadevergoeding tegemoet zien. Maar dan moet je wel lid zijn.

Heb je een woekerpolis? Meld je dan aan bij de Vereniging Woekerpolis


De vereniging voert samen met de Consumentenbond en Consumentenclaim al jaren een kostbare juridische strijd tegen het leger aan topadvocaten dat verzekeraars in hebben gezet om schadeclaims te voorkomen.

Je kunt lid worden van de verenging en dat is gratis. Als je aangemeld bent, doe je automatisch mee in de collectieve procedures die de stichting voert tegen verschillende verzekeraars.
De vereniging werkt op basis van no cure-no pay. De verenging rekent bij een succesvolle claim 10%. Ontvang je een schade vergoeding van € 2.000 dan ontvangt de verenging dus € 200. Het is ook mogelijk om plus- lid te worden. Je betaalt dan eenmalig € 100. Je helpt dan met het financieren van de rechtszaken en betaalt maar 5% bij een succesvolle claim.

Geen lid, dan geen vergoeding


Als de verenging een zaak wint, is de schadevergoeding alleen voor de mensen die op dat moment lid zijn. Omdat de zaak tegen Nationale Nederlanden nu naar de Hoge Raad gaat en daarmee in een eindfase komt doe je er dus verstandig aan om je aan te melden. Eerder bereikte de vereniging al een deal met verzekeraar Allianz en alleen de mensen die op dat moment lid waren, ontvingen een schadevergoeding.

Alle verzekeraars en ook reeds beëindigde polissen


Dit geldt voor alle woekerpolissen bij alle verzekeraars. Op de website woekepolis.nl kun je checken of je een woekerpolis hebt.
Ook als je polis al eerder is beëindigt, kun je lid worden en deel je mee in een eventuele schadevergoeding.

Heb je nog een lopende woekerpolis? Wakker worden!


Veel mensen betalen nog steeds aan een lopende woekerpolis of hebben deze premievrijgemaakt. Maar ook dan worden er nog steeds hoge kosten gerekend bij veel polissen. Op onze site vind je een handige woekerpolis tool. Hiermee zie wat de kosten zijn die de verzekeraar rekent en zie je ook of er een interessant alternatief voor je is. Dus haal die polis uit de kast en aan de slag ermee.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van woekerpolis.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

jan hendriks

2 augustus 2021 11:51:35

Ik heb nog een lopende robein beurs index polis, die in september afloopt, maar die ik ook nog kan verlengen. Is dit een woekerpolis en zo ja wat is uw advies verlengen, uitkeren of een schadevergoeding claimen?

reageer op jan hendriks

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

19 augustus 2021 19:31:29

Beste Jan, in verband met vakantie een wat later antwoord.
Je kunt je altijd aanmelden bij de vereniging woekerpolis. Dat staat los van het feit wat je met je lijfrente gaat doen. De kern vraag is wat jij wilt en wat je situatie. Je kunt verlegen bij Robein maar je kunt ook een lijfrente uitkering starten Ik kan zonder meer over je wensen en situatie niet vertellen wat het beste voor je is.
Bel mij of een van mijn collega's (085-7607600) en we bespreken je opties graag. Daarna kun je met de slimme lijfrentevergelijker zelf bepalen wat het meeste oplevert in jouw situatie.
Jeroen Wolfsen

reageer op Jeroen Wolfsen
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662