Pensioen

Hogere pensioenuitkering met de Moneywise pensioenveiling

Jeroen Wolfsen geschreven op dinsdag 22 augustus 2023 om 21:29:16
Bereikt u binnenkort de pensioenleeftijd en moet u zelf een pensioenuitkering aankopen? Dan kunt u heel gemakkelijk op moneywise alle pensioenverzekeraars vergelijken en offertes aanvragen. In één helder overzicht ziet u waar u de hoogste pensioenuitkering voor u zelf regelt. Heeft u een pensioenkapitaal van € 100.000 of meer? Dan kunt u zelfs via Moneywise een extra hoge pensioenuitkering krijgen. In dit artikel leg ik u uit hoe de pensioenveiling werkt en hoe u daarmee een flink hogere pensioenuitkering kan krijgen.

Pensioenuitkering vergelijken

De unieke pensioenvergelijker van Moneywise vergelijkt alle pensioenverzekeraars en laat u zien bij welke verzekeraar u de hoogste pensioenuitkering aan kunt kopen met uw vrijkomende pensioenkapitaal. Onderzoek toont aan dat vergelijken van pensioenverzekeraars echt de moeite waard is en u duizenden tot zelfs tienduizenden euro's aan extra pensioen op kan leveren.
De pensioenvergelijker van Moneywise heeft een koppeling met de software van alle verzekeraars. U vergelijkt ze allemaal en kunt offertes opvragen en deze ook online afsluiten.

Hogere pensioenuitkering door pensioenveiling

Bij een pensioenkapitaal van € 100.000 en hoger kan Moneywise bij een aantal verzekeraars een hogere uitkering voor u bedingen. Dat doen we door deze verzekeraars uit te nodigen voor een pensioenveiling. Iedere verzekeraar mag dan een hoger bod doen op het pensioenkapitaal. Verzekeraars hebben vast tarieven maar kunnen ook een maatwerkofferte afgeven. En dat is mogelijk bij 4 verzekeraars vanaf een bedrag van € 100.000 aan pensioenkapitaal.

Pensioenveiling levert altijd een hogere uitkering op

De klanten die via Moneywise meedoen aan de pensioenveiling krijgen altijd een beter aanbod dan het standaard tarief. Het verschil is natuurlijk afhankelijk van het pensioenkapitaal maar loopt als snel op tot enkele tientjes per maand. Bij hogere kapitalen kan het zelfs 100 euro per maand of meer opleveren. Zo ontvangt u tijdens uw pensioen over de gehele looptijd duizenden tot tienduizenden euro's meer pensioen.
In dit artikel

Pensioen laten uitkeren?

Vergelijk alle pensioenverzekeraars en vindt de hoogste pensioenuitkering!

Vergelijk & regel direct

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 11.016 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube