Moneywise.nl » Weblog » Over Moneywise » AFM stelt eisen aan financiele vergelijkingssites

AFM stelt eisen aan financiele vergelijkingssites

woensdag 21 december 2011 om 15:27:25 Jeroen Wolfsen 2 reacties
Logo AFMDeze week maakte de AFM bekend dat ze eisen stelt aan vergelijkingssites van bank en verzekeringsproducten. De AFM heeft onderzoek gedaan bij 40 vergelijkingssites en concludeerde dat vergelijkingssites te weinig informatie geven op de 4 volgende punten: 1. Wat doet de vergelijkingssite voor de consument; 2. Waar verdient de site haar geld mee; 3. Hoe komt de vergelijking tot stand; en 4. Hoe volledig is deze vergelijking. Om te zorgen dat alle vergelijkingssites voortaan duidelijk zijn over deze 4 punten stelt AFM de punten voortaan verplicht. MoneyWise voldoet aan deze vereisten. Ondanks de eisen van de AFM kan het zijn dat u vragen heeft over ons of over onze dienstverlening. Schroom dan in geen geval contact met ons op te nemen of uw vraag op dit weblog te plaatsen.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van over moneywise.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

hr. A de Wit

1 september 2016 22:08:37

geachte,ik had eigenlijk al besloten om mijn lijfrente uit te laten via Moneywise, maar nu zag ik op de site van de AFM dat jullie vergunning voor de pensioenen is verlopen. Dus denk ik dat ik het beste maar via een andere aanbieder mijn lijfrente laat uitkeren. Jammerwant ik had het jullie graag gegund. Mvg, A. de Wit

reageer op hr. A de Wit

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

2 september 2016 8:47:44

Geachte heer de Wit,
Verstandig dat u controleert op de site van de AFM hoe het is gesteld met de vergunning van een adviseur. Wij hebben inderdaad geen pensioen vergunning meer omdat dat een vergunning die vooral nodig is voor het geven van pensioen advies aan werkgevers voor collectief pensioen aan werknemers. Die tak van sport beoefenen we bij MoneyWise niet.
Voor het regelen individuele pensioenen en lijfrente beschikken we uiteraard over alle benodigde vergunningen.Dus we regelen het graag voor u!
Met vriendelijke groet,
Jeroen Wolfsen

reageer op Jeroen Wolfsen
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons