Over Moneywise

2017: Moneywise focust zich op online hypotheek advies

Jochem Kessens zaterdag 31 december 2016 - bijgewerkt op: 22 oktober 2017
Moneywise heeft weer een succesvol jaar achter de rug. We hebben dit jaar weer vele duizenden mensen kunnen helpen bij het kiezen en afsluiten van een verzekerings- of bankproduct. We hebben veel positieve reacties gekregen op onze dienstverlening. We zijn blij met deze feedback. Het helpt onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
Dit jaar hebben we onze dienstverlening bovendien uitgebreid met hypotheekadvies en bemiddeling. Om onze ambitieuze plannen te realiseren zijn we zelfs een crowdfunding actie gestart. Binnen 1 uur en 15 minuten hadden we ons doelkapitaal opgehaald! Dat was een mooie mijlpaal voor ons!
Inmiddels hebben een groot aantal mensen de weg naar onze dienstverlening rondom hypotheken gevonden en daar zijn we heel blij mee!

Innovaties in de hypothekenbranche
De hypothekenmarkt stond in 2016 vooral in het teken van de vernieuwing. Er werd veelvuldig gesproken over de robotisering met 'artificial intelligence' van hypotheekadvies. Volgens velen zijn de dagen van de adviseur van vlees en bloed geteld.
Als gevolg van deze trend is er een aantal advieskantoren gekomen met de 'execution only' hypotheek. Dat is een hypotheek die je online afsluit zonder dat je advies inwint. Feitelijk regelt het advieskantoor dan alleen de bemiddeling. Je betaalt voor deze dienstverlening 'slechts' € 650,- (soms zelfs minder). Dat is nogal een verschil met de prijzen van traditionele tussenpersonen (€ 2.500 tot € 3.500,-). Execution only lijkt dan goedkoop, maar als je het verkeerde product kiest, kan zo'n keuze je duur komen te staan. Wil je dat risico nemen met één van de belangrijkste beslissingen in je leven?

Focus op online hypotheekadvies
Jeroen en ik vinden dat je online je hypotheek moet kunnen samenstellen en afsluiten. Je moet het dan zo inrichten dat de klant snapt wat hij krijgt en wat de consequentie van zijn keuzes overziet. Dit lijkt goed te doen, maar er zijn nog al wat regeltjes waar je rekening mee moet houden. Wij willen de module zo inrichten dat we echt achter het advies kunnen staan dat de software geeft. We willen ons niet hoeven te verschuilen achter termen als 'execution only'. Wij noemen het gewoon online advies, daarmee krijg je dus de garantie dat je goed zit. Niet alleen nu, maar voor de komende 30 jaar.

We hebben in 2016 hard gewerkt aan nieuwe software die het voor ons personeel mogelijk maakt om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Bovendien hebben we de beveiligde omgeving 'Mijn Moneywise' sterk verbeterd, zodat klanten veel gedetailleerder hun eigen dossier kunnen volgen en aanvullen.
Tot slot hebben we heel hard gewerkt aan de online hypotheek advies module. Naar verwachting kun je eind januari bij ons je eigen hypotheek samenstellen. En zodra je er klaar voor bent, kun je die hypotheek ook direct online afsluiten. Dit doe je samen met één van onze hypotheekexperts die samen met jou kijkt of de gekozen hypotheek en bijbehorende verzekeringen inderdaad het beste passen in jouw situatie.
Net als bij onze andere diensten, doen we doen dit volledig op afstand, dus via de website, email en telefoon. Uiteraard met de persoonlijke touch die je van ons gewend bent. Zo regel jij je hypotheek wanneer het jou uitkomt.  Bovendien betaal je bij ons in totaal € 950,- (€ 1.250,- voor ondernemers een ZZP-ers). Dit inclusief de bijbehorende verzekeringen.

Een voorspoedig 2017!
2017 staat voor de deur en wij hebben er erg veel zin in!
Wij wensen jullie een (financieel) gezond en voorspoedig 2017!
In dit artikel

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 10.971 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube