Moneywise.nl » Weblog » Lijfrente » Lange rentegeldigheid bij lijfrente banksparen Nationale Nederlanden

Lange rentegeldigheid bij lijfrente banksparen Nationale Nederlanden

woensdag 28 oktober 2015 om 17:06:43 Jeroen Wolfsen nog geen reacties
logo nationale nederlandenNationale Nederlanden Bank past de geldigheidsduur van bancaire lijfrenteproducten aan van 20 dagen naar 42 dagen. Door de verbetering van de geldigheidstermijn hoopt Nationale Nederlanden Bank tijdelijk een betere service aan de consument te bieden in de drukste periode van het jaar. De Lijfrente Actie weken lopen van 01-11-2015 tot 01-02-2016.

Juist in deze maanden bereiken namelijk veel lijfrenteverzekeringen hun einddatum. Omdat het overboeken van het vrijkomende lijfrente kapitaal bij de oude verzekeraar naar de nieuwe bankspaarrekening soms te lang duurt lopen mensen de geoffreerde rente mis. Nationale Nederlanden geeft de klant nu meer tijd om zijn vrijkomende lijfrente op tijd over te boeken zodat de rente die de klant in de offerte heeft gekregen ook aan hem kan worden uitgekeerd.

Deze geldigheid gaat in vanaf het moment dat u een lijfrente opbouwrekening vaste rente of lijfrente uitkeer rekening aanvraagt. Wilt u weten welke rente aangeboden wordt door Nationale Nederlanden Bank, dan kunt u bij Moneywise.nl gratis en snel banksparen vergelijken.

Verzekeraar te laat met overboeken van uw lijfrente naar banksparen?


Er zijn duidelijk afspraken gemaakt over de snelheid waarmee verzekeraars een vrijkomende lijfrente moeten overboeken naar de nieuwe partij. Is men te laat en loopt u hierdoor schade op? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Speciaal hiervoor hebben we een artikel geschreven over het overdragen van lijfrentekapitaal en uw rechten.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van lijfrente.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons