Moneywise.nl » Weblog » Lijfrente » Geldgids test hoogste lijfrentes

Geldgids test hoogste lijfrentes

vrijdag 20 juli 2012 om 17:32:41 Jochem Kessens 1 reacties
cover geldgids nummer 5 2012In de GeldGids nummer 5 van dit jaar wordt weer naar de hoogste uitkerende lijfrente gezocht. Dit keer staat er in de top 5 geen verzekeraar meer bij. De top 5 lijfrenteuitkeringen bestaat volledig uit banksparen. Bankspaarproducten zijn al sinds de introductie een geduchte concurrent van de lijfrenteverzekering, maar nog nooit bestond eerder bestond de top 5 uit alleen maar bankspaarproducten.

Centraal Beheer
Overigens vergeet de GeldGids consequent Centraal Beheer op te nemen in hun lijfrentewijzer. In al hun onderzoeken tot noch toe worden de tarieven van Centraal Beheer niet opgenomen, terwijl hun "Extra Pensioen Inkomen" in de meeste scenario's de hoogste rente geeft.

Vergelijken loont
Nederlanders hebben voor vele miljarden gestald in lijfrenteverzekeringen. Ieder jaar vallen veel van die lijfrenteverzekeringen vrij. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten bang zijn om te gaan 'shoppen' met hun vrijkomende lijfrente. Ze zijn bang dat ze de verkeerde beslissing nemen en accepteren daarom vaak het aanbod dat ze krijgen van hun huidige verzekeraar. Zonde, want een een lijfrenteuitkering via de bank kan vaak al snel duizenden euro's opleveren. Daarnaast kunt u bij veel banken de lijfrenterekening rechtstreeks openen.

Lijfrente check
Valt jouw lijfrentepolis binnenkort vrij en wil je weten of je elders een hogere uitkering kunt krijgen? Doe dan de online lijfrente check.  Je ziet dan direct online of het aanbod van je verzekeraar of tussenpersoon het beste is, of dat je beter kunt kiezen voor een andere bank.
Jochem Kessens

Jochem is medeoprichter van Moneywise en weet veel van financiële producten. Hij houdt je op de hoogte van o.a. lijfrente.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Leo Lackin,o

6 november 2015 16:35:17

Ik kan de lijfrentecheck niet openen

reageer op Leo Lackin,o
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662