Moneywise.nl » Weblog » Hypotheken » Nu ook hypotheekadvies via MoneyWise

Nu ook hypotheekadvies via MoneyWise

donderdag 03 maart 2016 om 22:00:59 Jeroen Wolfsen 5 reacties
huis te koopGoed nieuws! Sinds deze maand regel je ook je hypotheek via MoneyWise.nl. Voor € 1.250,- krijg je bij ons hypotheekadvies en bemiddeling. Dit is inclusief de bijbehorende risicoverzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering en een woonlastenverzekering. Hiermee zijn we één van de scherpste aanbieders in de markt.

Waarom gaat MoneyWise.nl hypotheken adviseren?

Al vanaf onze oprichting kregen we de vraag van onze klanten en websitebezoekers of we ook hun hypotheek zouden kunnen regelen. Omdat de focus in onze beginjaren vooral lag op de bankspaarproducten hebben we die klanten altijd doorverwezen.
Maar de toenemende vraag van onze sitebezoekers, de veranderingen op de hypothekenmarkt en onze visie op de financiële markt heeft ons doen besluiten onze dienstverlening uit te breiden.

We beginnen met een simpele hypotheekrente vergelijking en enkele rekenhulpen zoals maximale hypotheek en netto maandlasten berekeningen. Klanten die hun hypotheek via MoneyWise willen regelen, kunnen direct contact opnemen met onze hypotheekadviseurs.
Naar verwachting zullen we medio dit jaar een online adviesmodule lanceren. Via deze module kan een bezoeker zijn hypotheek samenstellen. Wil de klant deze hypotheek regelen, dan neemt een hypotheekadviseur contact op met de klant om te toetsen of de gemaakte keuzes passend zijn in zijn/haar situatie.

Door deze manier van werken zijn we in staat een groot deel van het hypotheekadvies en de bemiddeling te automatiseren. Dit zorgt voor snellere trajecten waarin bovendien minder fouten worden gemaakt. Dat tezamen resulteert in lagere kosten en dus een scherpe prijs voor de consument.

Onze tarieven

Heb je een woning op het oog en wil je via ons de hypotheek regelen? Dan betaal je € 1.250,-. We adviseren je dan, regelen de hypotheek en bijbehorende risicoverzekeringen.

Wil je een bestaande hypotheek oversluiten, bijvoorbeeld om gebruik te maken van de lage hypotheekrente van dit moment? Ook dan betaal je € 1.250,-. Je betaalt deze kosten alleen als na de inventarisatie blijkt dat oversluiten interessant genoeg is. Onze inventarisatie is gratis.

Heb je een woekerpolis in je hypotheek zitten waar je vanaf wilt? Dan betaal je voor het omzetten van je hypotheek €450,-. Voorwaarde is dan wel dat je bij je huidige bank blijft.

Interesse?

Ben je bezig met een nieuwe hypotheek of wil je weten wat we kunnen verbeteren aan je bestaande hypotheek? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 085-7607610 of vraag een adviesgesprek aan.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van hypotheken.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

lieke

7 maart 2016 17:31:31

Is dit no cure no pay?

reageer op lieke

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

7 maart 2016 19:42:31

Beste Lieke,

We gaan bij MoneyWise verder dan de meeste adviseurs. Onze inventarisatie is gratis. Dat wil zeggen dat we onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor een nieuwe hypotheek of het omzetten van een bestaande hypotheek. Dat doen we niet door in de auto te stappen en bij klanten aan de keukentafel uren bezig te zijn met het inventariseren van de situatie. We ontvangen ook geen klanten op kantoor.
We doen alles online, met telefoon en email. Dat betekent dat de klant ook zelf een beetje huiswerk moet doen, door ons de juiste informatie door te geven en stuken op te sturen. Door deze manier van werken zijn we zeer efficiënt en kunnen we goedkoper werken dan veel adviseurs.

Als we een goed inzicht hebben in de situatie en de mogelijkheden gaan we dat uitwerken. Dat is dan nog geen volledig hypotheekadvies maar voor jou en ons voldoende om in te kunnen schatten of het een haalbare zaak is om een hypotheek te regelen.

Als we van mening zijn dat we de hypotheek kunnen regelen op basis van de door u verstrekte gegevens dan gaan we natuurlijk ons best doen om dat ook daadwerkelijk rond te krijgen. Dus als we denken dat het kan, dan gaan we er voor. En als we het dan uiteindelijk niet rond krijgen betaal je niks. Dus inderdaad no cure no pay. Maar dat wil niet zeggen dat we elk dossier dus daadwerkelijk helemaal uit gaan werken tot een totaal advies.

Ik zou zeggen neem contact op en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Wolfsen

reageer op Jeroen Wolfsen

schimmel

7 maart 2016 21:13:43

Een prima ontwikkeling en marktconform. Wij gaan zaken doen denk ik

reageer op schimmel

harm beverwijk

11 maart 2016 9:52:39

Ik weet niet of jullie mij kunnen helpen met het oversluiten van mijn hypotheek. In 2006 heb ik een hypotheek afgesloten bij ASR ( inmiddels ABN-AMRO) voor een rentevaste periode van 20 jaar tegen een rente van 4,7 % en een boete van 3% bij eerdere aflossing.Is er financieel interessant alternatief met de huidige rentestand ? Ik moet erbij zeggen dat ik een behoorlijke overwaarde op mijn huis heb en de bedoeling heb het binnen 3 a 5 jaar te verkopen.

reageer op harm beverwijk

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

14 maart 2016 17:04:26

Beste Harm,
We kunnen je zeker helpen. Al is het maar met het verkrijgen van meer duidelijkheid over je mogelijkheden. Er spelen een paar dingen. Allereerst zijn volgens mij de hypotheken van ASR overgegaan naar Directbank. Is dat in jouw geval ook zo?
Daarnaast is de boete van 3% in de voorwaarden van de meeste banken van toepassing bij inlossing van de lening bij verkoop. Wordt de hypotheek ingelost door het oversluiten naar een andere bank dan geldt meestal de contante waarde methode.
En dat maakt heel veel uit! Als voorbeeld: een hypotheek van € 200.000 tegen 4.7%. Je mag 10% boetevrij aflossen. Je betaalt dan boeterente over € 180.000. De rente voor de nog resterende periode van 10 jaar is 2.7%. Dat scheelt dus 10 jaar lang 2%. Dus 20% over € 180.000. Omdat je de boeterente in één keer betaald, krijg je korting maar hou in dit voorbeeld maar rekening met een boete van ongeveer € 30.000.
Als je maar 3% hoeft te betalen dan kom je uit op € 200.000 keer 3% is € 6.000.
Voor het antwoord op je vraag maakt het dus nog al uit wat er precies in je voorwaarden staat. En dus of het interessant is om je hypotheek over te sluiten naar een lagere rente.
Neem maar eens even telefonisch contact met ons op, dan kunnen we kijken wat er nu precies speelt en mogelijk is.
Met vriendelijke groet,
Jeroen Wolfsen

reageer op Jeroen Wolfsen
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662