Moneywise.nl » Weblog » Lijfrente » Nieuw bij Moneywise.nl: Extra Pensioen Sparen bij Centraal Beheer Bank

Nieuw bij Moneywise.nl: Extra Pensioen Sparen bij Centraal Beheer Bank

woensdag 07 oktober 2015 om 00:22:51 Rob van Lingen nog geen reacties
logo centraal beheerVanaf heden kunt u via Moneywise.nl ook lijfrente sparen bij Centraal Beheer Bank. De Extra Pensioen Spaarrekening van Centraal Beheer is een lijfrente opbouwrekening waar u op kunt sparen voor aanvullend pensioen. Dit mogen stortingen zijn op basis van jaarruimte en reserveringsruimte, maar u kunt de Extra Pensioen Sparen van Centraal Beheer ook gebruiken voor het stallen van lijfrentekapitaal tot u dat op een later moment wilt laten uitkeren.

Centraal Beheer biedt al geruime tijd de lijfrente uitkeerrekening aan en vult het assortiment nu aan met de variant waarmee u door kunt sparen als u nog geen uitkering wenst.

Online aanvragen lijfrente banksparen


Centraal Beheer geeft u de mogelijkheid om uw lijfrente met een variabele rente of een vaste rente en looptijd (deposito) door te laten groeien. U kunt kiezen voor meerdere deposito's, maar moet deze wel handmatig vastzetten middel een ingevuld formulier.
Waar steeds meer banken dit proces online regelen vraagt Centraal Beheer dus nog een ouderwets ingevuld formulier en uw handtekening. De aanvraag via Moneywise.nl gaat grotendeels online. Uiteindelijk ontvangt van ons alle benodigde stukken met een duidelijk stappenplan.
Op die manier kunt u snel en veilig uw bankspaarrekening bij Centraal Beheer regelen via Moneywise.nl. Het openen van een Extra Pensioen Spaarrekening van Centraal Beheer via Moneywise.nl kost eenmalig € 165.

Rentetarieven Centraal Beheer banksparen


Net als op de uitkeerrekening biedt Centraal Beheer ook bij de opbouwrekening een hoge rente. Maar rentes veranderen continue en het vergelijken van banksparen is daarom altijd verstandig. Zelf vergelijken? Vergelijk banksparen en kies voor “Opbouwrekening”.
Rob van Lingen

Rob werkt al jaren in de financiele sector. Hij weet alles van financiele producten Hij houdt je op de hoogte van o.a. lijfrente.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662