Moneywise.nl » Weblog » Lijfrente » Brand New Day lijfrente uitkering nu via Moneywise

Brand New Day lijfrente uitkering nu via Moneywise

woensdag 28 augustus 2019 om 09:39:17 Jeroen Wolfsen nog geen reacties
attachment-brandnewdayBrand New Day heeft een nieuwe bankspaarrekening voor lijfrente geïntroduceerd: De Brand New Day lijfrente Uitkering. Moneywise is één van de weinige aanbieders waar u deze interessante lijfrente rekening kunt openen. De lijfrente rekening van Brand New Day is interessant door de hoge rente en goede voorwaarden.

Hoge rente bij Brand New Day
De uitkering van een lijfrente is afhankelijk van de rente waar de bank u mee rekent. Brand New Day biedt de hoogste rentes van dit moment. De lijfrenteuitkering van Brand New Day komt goed uit onze lijfrente vergelijking.

Goede voorwaarden
Een ander voordeel van de lijfrenterekening van Brand New Day is dat u de uitkering een jaar uit kunt stellen. Als uw lijfrentepolis bijvoorbeeld in oktober 2019 vrijvalt maar u wilt pas later de eerste uitkering ontvangen, kunt u de uitkering uitstellen tot oktober 2020. Op die manier kunt u uw inkomen beter plannen en bijvoorbeeld belastingvoordeel halen door pas uit te laten keren vanaf AOW datum.  Gedurende de uitstelperiode krijgt u de rente die hoort bij de gekozen uitkeringsperiode.

Uiteraard gelden voor de lijfrente-uitkeerrekening van Brand New Day verder dezelfde voorwaarden als voor andere lijfrente bankspaarrekening. Zo bent u tot een bedrag van € 100.000 verzekerd tegen een eventueel faillissement op basis van het deposito garantiestelsel van DNB. En bij overlijden gaat het niet uitgekeerde saldo altijd naar uw erfgenamen.

Rente geldigheid
De lijfrente rekening gaat standaard in op de eerste van de maand. De offerterente wordt 5 tot 8 weken gegarandeerd, afhankelijk van het moment in de maand dat de offerte voor uw lijfrente-uitkering wordt gemaakt.

Lijfrente uitkeren in het buitenland
Komt uw lijfrente vrij en woont u in het buitenland dan kan het erg lastig zijn om een nieuwe lijfrente aan te kopen. Brand New Day biedt u wel een lijfrente uitkering als u in één van de volgende landen woont: België, Griekenland, Liechtenstein, Portugal,Bulgarije, Groot-Brittannië ,Litouwen, Roemenië, Cyprus, Hongarije, Luxemburg, Slovenië,
Denemarken, Ierland, Malta, Slowakije, Duitsland, Ijsland, Nederland, Spanje, Estland, Italië, Noorwegen, Tsjechië, Finland, Kroatië, Oostenrijk, Zweden, Frankrijk, Letland en Polen.

Lijfrente regelen
Heeft u een vrijkomende lijfrente en bent u op zoek naar de hoogste uitkering. Vergelijk dan alle banken en verzekeraars voor de hoogste lijfrente op Moneywise.nl. U kunt de beste lijfrente online berekenen, een gratis offerte ontvangen en afsluiten voor eenmalig lage kosten van € 165. Heeft u vragen hoe u dit het beste kunt doen voor uw situatie. Belt u ons dan gerust. Onze experts leggen u graag uit welke mogelijkheden u heeft en waar u op moet letten om het maximale uit uw lijfrente te halen.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van lijfrente.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons