Moneywise.nl » Weblog » Lijfrente » Brand New Day lijfrente uitkering nu via Moneywise

Brand New Day lijfrente uitkering nu via Moneywise

woensdag 28 augustus 2019 om 09:39:17 Jeroen Wolfsen 2 reacties
attachment-brandnewdayBrand New Day heeft een nieuwe bankspaarrekening voor lijfrente geïntroduceerd: De Brand New Day lijfrente Uitkering. Moneywise is één van de weinige aanbieders waar u deze interessante lijfrente rekening kunt openen. De lijfrente rekening van Brand New Day is interessant door de hoge rente en goede voorwaarden.

Hoge rente bij Brand New Day
De uitkering van een lijfrente is afhankelijk van de rente waar de bank u mee rekent. Brand New Day biedt de hoogste rentes van dit moment. De lijfrenteuitkering van Brand New Day komt goed uit onze lijfrente vergelijking.

Goede voorwaarden
Een ander voordeel van de lijfrenterekening van Brand New Day is dat u de uitkering een jaar uit kunt stellen. Als uw lijfrentepolis bijvoorbeeld in oktober 2019 vrijvalt maar u wilt pas later de eerste uitkering ontvangen, kunt u de uitkering uitstellen tot oktober 2020. Op die manier kunt u uw inkomen beter plannen en bijvoorbeeld belastingvoordeel halen door pas uit te laten keren vanaf AOW datum.  Gedurende de uitstelperiode krijgt u de rente die hoort bij de gekozen uitkeringsperiode.

Uiteraard gelden voor de lijfrente-uitkeerrekening van Brand New Day verder dezelfde voorwaarden als voor andere lijfrente bankspaarrekening. Zo bent u tot een bedrag van € 100.000 verzekerd tegen een eventueel faillissement op basis van het deposito garantiestelsel van DNB. En bij overlijden gaat het niet uitgekeerde saldo altijd naar uw erfgenamen.

Rente geldigheid
De lijfrente rekening gaat standaard in op de eerste van de maand. De offerterente wordt 5 tot 8 weken gegarandeerd, afhankelijk van het moment in de maand dat de offerte voor uw lijfrente-uitkering wordt gemaakt.

Lijfrente uitkeren in het buitenland
Komt uw lijfrente vrij en woont u in het buitenland dan kan het erg lastig zijn om een nieuwe lijfrente aan te kopen. Brand New Day biedt u wel een lijfrente uitkering als u in één van de volgende landen woont: België, Griekenland, Liechtenstein, Portugal,Bulgarije, Groot-Brittannië ,Litouwen, Roemenië, Cyprus, Hongarije, Luxemburg, Slovenië,
Denemarken, Ierland, Malta, Slowakije, Duitsland, Ijsland, Nederland, Spanje, Estland, Italië, Noorwegen, Tsjechië, Finland, Kroatië, Oostenrijk, Zweden, Frankrijk, Letland en Polen.

Lijfrente regelen
Heeft u een vrijkomende lijfrente en bent u op zoek naar de hoogste uitkering. Vergelijk dan alle banken en verzekeraars voor de hoogste lijfrente op Moneywise.nl. U kunt de beste lijfrente online berekenen, een gratis offerte ontvangen en afsluiten voor eenmalig lage kosten van € 165. Heeft u vragen hoe u dit het beste kunt doen voor uw situatie. Belt u ons dan gerust. Onze experts leggen u graag uit welke mogelijkheden u heeft en waar u op moet letten om het maximale uit uw lijfrente te halen.
Jeroen Wolfsen

Jeroen is FFP-er en weet alles van verzekeringen en financiele producten. Hij houdt je op de hoogte van lijfrente.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

frank

29 november 2019 10:20:07

hallo ik heb een vraag: heb lijfrentepolis (2) lopen bij ASR . ( loopt af in apr ok 2021 ik wil graag per 1 jan 2021 een maandelijkse uitkering van dit bedrag, Dan gaat mijn kapitaal naar een andere bank( BANKSPAREN. medio 2020. Moet ik dan revisierente etc betalen?
in afwachting frank dikmans

reageer op frank

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

3 december 2019 19:28:59

Beste Frank,
Je kan, zoals dat zo mooi heet, fiscaal geruisloos van de ene naar de andere lijfrente. Zo vaak als je wil. Als het geld maar rechtstreeks naar de nieuwe lijfrente gaat en niet op je privé rekening gestort wordt.
Dus zet je polis om naar een banksparen uitkering, wij helpen je met de overdracht door middel van de juiste formulieren en werkwijze: https://www.moneywise.nl/lijfrente/vrijkomende-lijfrente/
bel gerust als je vragen hebt: 085 7607600
Jeroen Wolfsen

reageer op Jeroen Wolfsen
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662