Lijfrente

Brand New Day lijfrente uitkering nu via Moneywise

Jeroen Wolfsen woensdag 28 augustus 2019 - bijgewerkt op: 05 september 2019
Brand New Day heeft een nieuwe bankspaarrekening voor lijfrente geïntroduceerd: De Brand New Day lijfrente Uitkering. Moneywise is één van de weinige aanbieders waar u deze interessante lijfrente rekening kunt openen. De lijfrente rekening van Brand New Day is interessant door de hoge rente en goede voorwaarden.

Hoge rente bij Brand New Day
De uitkering van een lijfrente is afhankelijk van de rente waar de bank u mee rekent. Brand New Day biedt de hoogste rentes van dit moment. De lijfrenteuitkering van Brand New Day komt goed uit onze lijfrente vergelijking.

Goede voorwaarden
Een ander voordeel van de lijfrenterekening van Brand New Day is dat u de uitkering een jaar uit kunt stellen. Als uw lijfrentepolis bijvoorbeeld in oktober 2019 vrijvalt maar u wilt pas later de eerste uitkering ontvangen, kunt u de uitkering uitstellen tot oktober 2020. Op die manier kunt u uw inkomen beter plannen en bijvoorbeeld belastingvoordeel halen door pas uit te laten keren vanaf AOW datum.  Gedurende de uitstelperiode krijgt u de rente die hoort bij de gekozen uitkeringsperiode.

Uiteraard gelden voor de lijfrente-uitkeerrekening van Brand New Day verder dezelfde voorwaarden als voor andere lijfrente bankspaarrekening. Zo bent u tot een bedrag van € 100.000 verzekerd tegen een eventueel faillissement op basis van het deposito garantiestelsel van DNB. En bij overlijden gaat het niet uitgekeerde saldo altijd naar uw erfgenamen.

Rente geldigheid
De lijfrente rekening gaat standaard in op de eerste van de maand. De offerterente wordt 5 tot 8 weken gegarandeerd, afhankelijk van het moment in de maand dat de offerte voor uw lijfrente-uitkering wordt gemaakt.

Lijfrente uitkeren in het buitenland
Komt uw lijfrente vrij en woont u in het buitenland dan kan het erg lastig zijn om een nieuwe lijfrente aan te kopen. Brand New Day biedt u wel een lijfrente uitkering als u in één van de volgende landen woont: België, Griekenland, Liechtenstein, Portugal,Bulgarije, Groot-Brittannië ,Litouwen, Roemenië, Cyprus, Hongarije, Luxemburg, Slovenië,
Denemarken, Ierland, Malta, Slowakije, Duitsland, Ijsland, Nederland, Spanje, Estland, Italië, Noorwegen, Tsjechië, Finland, Kroatië, Oostenrijk, Zweden, Frankrijk, Letland en Polen.

Lijfrente regelen
Heeft u een vrijkomende lijfrente en bent u op zoek naar de hoogste uitkering. Vergelijk dan alle banken en verzekeraars voor de hoogste lijfrente op Moneywise.nl. U kunt de beste lijfrente online berekenen, een gratis offerte ontvangen en afsluiten voor eenmalig lage kosten van € 165. Heeft u vragen hoe u dit het beste kunt doen voor uw situatie. Belt u ons dan gerust. Onze experts leggen u graag uit welke mogelijkheden u heeft en waar u op moet letten om het maximale uit uw lijfrente te halen.
In dit artikel

Komt uw lijfrente binnenkort vrij?

Vergelijk alle banken en verzekeraars en sluit direct af.

Vergelijk & regel direct

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 16.414 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube