Moneywise.nl » Weblog » Overlijdensrisicoverzekering » Overlijdensrisicoverzekering voor chronisch zieken

Overlijdensrisicoverzekering voor chronisch zieken

dinsdag 03 november 2015 om 21:42:31 Rob van Lingen 2 reacties
overlijdensrisicoverzekeringOp MoneyWise.nl kunnen nu ook mensen met een chronische ziekte goedkoop en snel een overlijdensrisicoverzekering aanvragen. Eén van de aanbieders die hier scherpe tarieven voor aanbiedt is REAAL. Omdat er in Nederland steeds meer mensen komen met een chronische aandoening is het belangrijk dat ook deze groep mensen een overlijdensrisicoverzekering kunnen afsluiten. Inmiddels heeft ongeveer 1 op de 5 mensen een chronische aandoening en MoneyWise wil ook deze mensen helpen met het snel en goedkoop regelen van een levensverzekering.

Overlijdensverzekering voor patiënten met diabetes mellitus en maag-darm-lever ziekte


Nederland kent ongeveer 1 miljoen mensen die lijden aan diabetes mellitus en 250.000 mensen met een MDL-aandoening (maag-darm-lever). Reaal heeft speciaal voor deze groep mensen een goed tarief en een soepel acceptatiebeleid. Lijdt u aan van deze aandoeningen en wilt u een levensverzekering afsluiten? Neemt u dan contact met ons op.

Speciale aanvraagprocedure


Een aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering voor iemand met een chronische ziekte kent een andere aanvraag procedure. Normaal wordt eerst de verzekering aangevraagd en dan volgt het invullen van een gezondheidsverklaring. In dit geval wordt er meestal eerst een gezondheidsverklaring ingevuld en deze wordt aangeboden aan verschillende verzekeraars waaronder REAAL. Zodra een verzekeraar u accepteert, hoort u dat meteen van ons. Wel komt het voor dat er sprake is van een premieopslag. Ook dat hoort u dan meteen.

Heeft u hier vragen over? Bel ons dan gerust. We helpen u graag.
Rob van Lingen

Rob werkt al jaren in de financiele sector. Hij weet alles van financiele producten Hij houdt je op de hoogte van o.a. overlijdensrisicoverzekering.

Heb je een vraag?
Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Peggy Hullegie

7 december 2015 14:30:39

Graag zou ik willen weten of ik met een hoge bloeddruk en het hebben van maar 1 gezonde nier onder de chronische zieken val?
Kunt u mij de vraag beantwoorden?

Met vriendelijke groet Peggy

reageer op Peggy Hullegie

Jeroen Wolfsen
Productexpert
Tel: 085-760 7600

8 december 2015 13:35:36

Beste Peggy,
Er zijn een aantal verzekeraars die in geval van dergeljke aandoeningen een beter accepatatiebeleid hebben. Maar in alle gevallen moet je vooraf uw gezondsheidsgegevens inleveren. We kunneb niet vooraf een indicatie krijgen van de mogelijkheden.
Jeroen Wolfsen

reageer op Jeroen Wolfsen
Plaats een reactie
Wat is je naam?
Wat is je email adres?
Jouw reactie
Reactie plaatsen
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons