Hypotheken

Nu ook hypotheekadvies via MoneyWise

Jeroen Wolfsen donderdag 03 maart 2016 - bijgewerkt op: 21 oktober 2017
Goed nieuws! Sinds deze maand regel je ook je hypotheek via MoneyWise.nl. Voor € 1.250,- krijg je bij ons hypotheekadvies en bemiddeling. Dit is inclusief de bijbehorende risicoverzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering en een woonlastenverzekering. Hiermee zijn we één van de scherpste aanbieders in de markt.

Waarom gaat MoneyWise.nl hypotheken adviseren?

Al vanaf onze oprichting kregen we de vraag van onze klanten en websitebezoekers of we ook hun hypotheek zouden kunnen regelen. Omdat de focus in onze beginjaren vooral lag op de bankspaarproducten hebben we die klanten altijd doorverwezen.
Maar de toenemende vraag van onze sitebezoekers, de veranderingen op de hypothekenmarkt en onze visie op de financiële markt heeft ons doen besluiten onze dienstverlening uit te breiden.

We beginnen met een simpele hypotheekrente vergelijking en enkele rekenhulpen zoals maximale hypotheek en netto maandlasten berekeningen. Klanten die hun hypotheek via MoneyWise willen regelen, kunnen direct contact opnemen met onze hypotheekadviseurs.
Naar verwachting zullen we medio dit jaar een online adviesmodule lanceren. Via deze module kan een bezoeker zijn hypotheek samenstellen. Wil de klant deze hypotheek regelen, dan neemt een hypotheekadviseur contact op met de klant om te toetsen of de gemaakte keuzes passend zijn in zijn/haar situatie.

Door deze manier van werken zijn we in staat een groot deel van het hypotheekadvies en de bemiddeling te automatiseren. Dit zorgt voor snellere trajecten waarin bovendien minder fouten worden gemaakt. Dat tezamen resulteert in lagere kosten en dus een scherpe prijs voor de consument.

Onze tarieven

Heb je een woning op het oog en wil je via ons de hypotheek regelen? Dan betaal je € 1.250,-. We adviseren je dan, regelen de hypotheek en bijbehorende risicoverzekeringen.

Wil je een bestaande hypotheek oversluiten, bijvoorbeeld om gebruik te maken van de lage hypotheekrente van dit moment? Ook dan betaal je € 1.250,-. Je betaalt deze kosten alleen als na de inventarisatie blijkt dat oversluiten interessant genoeg is. Onze inventarisatie is gratis.

Heb je een woekerpolis in je hypotheek zitten waar je vanaf wilt? Dan betaal je voor het omzetten van je hypotheek €450,-. Voorwaarde is dan wel dat je bij je huidige bank blijft.

Interesse?

Ben je bezig met een nieuwe hypotheek of wil je weten wat we kunnen verbeteren aan je bestaande hypotheek? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 085-7607610 of vraag een adviesgesprek aan.
In dit artikel

Hypotheek berekenen?

Koop je een nieuwe woning of wil je jouw hypotheek oversluiten?

Hypotheek berekenen

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 10.951 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube