Hypotheken

De Moneywise Verduurzaming Service

Marije Wijshake-Hellemons geschreven op maandag 31 oktober 2022 om 21:57:37
Steeds meer mensen vinden duurzaamheid steeds belangrijker. De overheid heeft al een heleboel maatregelen aangekondigd om het klimaat te verbeteren. Maar ook jij kan alvast een start maken, door te beginnen met het energiezuinig maken van jouw woning. Naast de voordelen voor het milieu, scheelt dit je maandelijks een flink bedrag in de portemonnee. En dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden! Maar waar moet je beginnen? Hoe kun je het beste verduurzamen en welk prijskaartje hangt daaraan? Wij kunnen je hiermee helpen met de Moneywise Verduurzaming Service.

Wat is de Moneywise Verduurzaming Service?

Het vraagt een flinke investering om jouw woning te verduurzamen. Daarom wil je zeker weten dat de maatregelen die je toepast, zorgen voor een optimaal resultaat. En dat betekent een hoop uitzoekwerk, en vooral een hoop geregel met verschillende partijen. Ondertussen moet je lang wachten voor je een offerte ontvangt, als je überhaupt een reactie krijgt op een offerteaanvraag. Dit is in veel gevallen een reden om er (nog) niet aan te beginnen. Wij vinden dat dit veel makkelijker moet kunnen! Daarom hebben wij de Moneywise Verduurzaming Service opgericht.

De Moneywise Verduurzaming Service is een samenwerking tussen Moneywise en Susteen. Dit is een organisatie die energieadvies geeft aan huiseigenaren, speciaal afgestemd op de wensen van de bewoners en de mogelijkheden om te verduurzamen in hun woning. Susteen geeft verduurzamingsadvies, plant de installaties, contracteert de installateurs en begeleidt alle werkzaamheden. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Ook de mogelijkheden voor subsidie nemen zij mee in hun advies.

Je wordt dus volledig ontzorgt en alles is onder één dak geregeld. Dat is wel zo makkelijk!

TIP! Gratis via Moneywise.nl
Normaal kost het Optimaal bespaarplan € 289. Maar via Moneywise is deze dienst gratis!
Vraag direct aan.


Hoe werkt dit?

Wanneer je hier gebruik van wilt maken, brengen we je in contact met Susteen voor een telefonische intake. Dit kan op een moment dat het jou schikt. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten en geeft Susteen voldoende informatie om een vrijblijvend rapport met daarin de te nemen maatregelen en een indicatie van de kosten op te stellen. Hierbij wordt rekening gehouden met de subsidie mogelijkheden. Het rapport wordt binnen 24 uur opgeleverd. Dit is volledig vrijblijvend en gratis.

Wanneer je verder wilt met de aanvraag, komt Susteen langs om de woning te inspecteren. Tijdens het woningbezoek wordt alles exact opgenomen zodat er een definitieve offerte kan worden opgesteld. In de praktijk is deze in de meeste gevallen gelijk aan de indicatie die is afgegeven. Aanpassingen zijn dan niet nodig. Wanneer er blijkt dat bepaalde werkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd, vervalt dit deel van de offerte. Is er sprake van meerwerk, dan wordt dit vermeld in de definitieve offerte. Na acceptatie van de definitieve offerte worden de installaties ingepland.

Susteen geeft naast de offerte, ook een indicatie van de energiebesparing die kan worden gerealiseerd door het toepassen van de energiebesparende maatregelen.

Heeft Susteen concurrerende prijzen?

Ja, Susteen is zeker scherp in de prijs. Daarnaast is het grote gemak van Susteen het feit dat alles voor je geregeld wordt.

Wij regelen ook de financiering voor je

We zeiden het al eerder; verduurzamen kost veel geld. Wanneer je het eerste gesprek hebt gehad met Susteen, heb je binnen 24 uur inzicht in de mogelijkheden en kosten. Met deze prijsopgave kunnen wij vervolgens aan de slag om te beoordelen wat de beste optie is om de energiebesparende maatregelen te financieren.

Op onze website kun je gemakkelijk berekenen hoeveel je kunt lenen voor verduurzaming. Maar er zijn meerdere opties om het toepassen van energiebesparende maatregelen te financieren. Dit kan door eigen (spaar)geld, of door het afsluiten van een consumptieve lening.

Samen met onze hypotheekexperts bespreek je de mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Zo weet je zeker dat je de financiering krijgt, voor je akkoord geeft op de offerte van Susteen.

 Hoe lang duurt het voor de werkzaamheden worden gestart?

Over het algemeen worden de energiebesparende voorzieningen binnen 8 tot 12 weken volledig geïnstalleerd tegen een scherpe prijs, met één partij die alles regelt. De enige uitzondering hierop is de hybride warmtepomp, vanwege de langere levertijd van dit apparaat. Het is moeilijk te zeggen hoe lang het duurt dat deze kan worden geïnstalleerd, maar in dat geval sta je wel alvast op de wachtlijst hiervoor.

 Wie kunnen er allemaal gebruik maken van de Moneywise Verduurzaming Service?

De Moneywise Verduurzaming Service kan je toepassen als je al eigenaar bent van de woning, of wanneer je een nieuwe woning aankoopt. Wanneer je een nieuwe woning koopt, is het wel handig als Susteen tussentijds toegang heeft tot de woning. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat de energiebesparende maatregelen zo snel mogelijk na ontvangst van de sleutel worden geïnstalleerd.

Vraag nu de Moneywise Verduurzaming Service aan!

Door het invullen van dit formulier kan je je aanmelden voor de Moneywise Verduurzaming Service. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met ons. Dit kan via telefoon op 085-760 7610 of via email: hypotheken@moneywise.nl
In dit artikel

Hypotheek berekenen?

Koop je een nieuwe woning of wil je jouw hypotheek oversluiten?

Hypotheek berekenen

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 11.019 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube