Overlijdensrisicoverzekering

Forse premieverlaging op overlijdensrisicoverzekering van Aegon

Rob van Lingen donderdag 18 juni 2015 - bijgewerkt op: 22 oktober 2017
Aegon heeft recentelijk de premies voor haar overlijdensrisicoverzekeringen fors verlaagd en dat is niet alleen erg interessant voor mensen die een overlijdensverzekering moeten afsluiten, maar ook voor iedereen die de afgelopen jaren een overlijdensverzekering heeft gesloten.

De premieverlaging van Aegon zorgt ervoor dat ze in veel gevallen in de top 5 van de goedkoopste verzekeraars terechtkomen. Binnen deze top 5 is Aegon de enige echt grote verzekeraar tussen minder bekende namen als Credit Life, Callas en TAF. Voor consumenten die graag verzekerd willen zijn bij een grote bekende verzekeraar is Aegon dus een welkome aanvulling in het rijtje goedkope verzekeraars.

Premieverlaging van 35%

De premie voor een 35-jarige man die gedurende 30 jaar een bedrag van € 100.000 wil verzekeren, is gedaald van € 11,38 naar € 7,38. Dit is een premieverlaging van 35%.
De goedkoopste verzekeraar in dit voorbeeld is Credit Life met een premie € 6,62. In onderstaand voorbeeld ziet u een overzicht van de goedkoopste verzekeraars.

vergelijking overlijdensrisicoverzekeringen

 

Overlijdensriscoverzekeringen worden steeds goedkoper

De premieverlaging van Aegon is de zoveelste in een paar jaar tijd. De laatste jaren zijn de premies voor deze levensverzekeringen met ongeveer 70% gedaald en de consument is hierbij de lachende derde. Dat geldt in ieder geval voor mensen die nu voor het eerst een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Oversluiten levensverzekering

Maar ook als u jaren geleden een overlijdensverzekering heeft afgesloten, is het zeer de moeite waard om te onderzoeken of u dezelfde dekking niet voor een veel lagere premie kunt krijgen.

MoneyWise heeft speciaal voor mensen met een bestaande overlijdensrisicoverzekering een oversluitmodule ontwikkeld, waarin u binnen enkele tellen kunt zien hoeveel premie u kunt besparen. Voor veel mensen loopt de besparing op tot tientjes in de maand en over de gehele looptijd gaat het om duizenden euro’s. Dat is wel heel erg snel verdiend, want het oversluiten van een levensverzekering is niet veel werk. Via MoneyWise regelt u dat online in een paar dagen tijd!
In dit artikel

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Vergelijk alle verzekeraars en vraag direct een offerte aan!

Vergelijk & sluit direct af

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 10.957 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube