Lijfrente

Voorwaarden lijfrente banksparen bij Nationale Nederlanden verbeterd

Jeroen Wolfsen woensdag 12 november 2014 - bijgewerkt op: 14 januari 2016
Nationale Nederlanden Bank heeft deze week de voorwaarden voor haar lijfrente bankspaarrekening verbeterd. Hierdoor sluit de bankspaarrekening van Nationale Nederlanden nog beter aan op de wensen van klanten. We zullen de belangrijkste punten voor u op een rij zetten.

Langere rentegarantietermijn

Vanaf 10 november 2014 tot 1 februari 2015 kent de bankspaarrekening van Nationale Nederlanden een langere rente geldigheid. De offerte- en rentegeldigheid  is verhoogd van 20 dagen naar 6 weken! Dit is een groot voordeel voor klanten die vrijkomende lijfrentekapitaal van andere banken of verzekeraars moeten overvoeren. Met deze langere rentegeldigheidstermijn is er meer zekerheid dat het geld op tijd binnenkomt bij de bank en u dat u  het geoffreerde rente percentage ook daadwerkelijk gaat ontvangen

Meerdere lijfrentepolissen samenvoegen

Veel mensen hebben meerdere lijfrentepolissen die op of omstreeks hetzelfde moment vrijkomen.  In het verleden was het erg lastig om voor al deze vrijkomende polissen in één keer een uitkering te regelen via één banksparen uitkeerrekening. Met de nieuwe bankspaarrekening is het opgelost en kunnen polissen die samengevoegd moeten worden  en op één rekening gestort worden. U ontvangt wel meerdere uitkeringen maar allemaal wel op dezelfde dag.


U kunt zelf de uitkeringsdatum kiezen

U kunt zelf aangeven op welk moment u de uitkering wenst te ontvangen. Hiermee kunt u het geld van de rekening ontvangen op het moment dat het u het beste past. Een eenmaal gekozen datum kan niet meer verandert worden.  Standaard staat de uitkeringsdatum op de 25e van de maand. Voor alle duidelijkheid: stel dat u 3 polissen die vrijkomen en Nationale Nederlanden ontvangt het geld van elke polis op een andere dag. Dan wordt alles op de 25e aan u uitgekeerd. Maar u ontvangt dan drie bedragen ( voor elke polis een) op uw betaalrekening.

Deposito nu ook in maanden vast te zetten

Deposito's zijn bij NN nu ook in maanden vast  te zetten. U kunt dus bijvoorbeeld uw geld vastzetten voor 10 jaar en 4 maanden. U profiteert dan ook de laaste 4 maanden van de hogere deposito rente. Bij de meeste banken is het zo dat u alleen in hele jaren een deposito kunt kiezen en dat zou dan betekeken dat de laaste 4 maaden u het variabele rentetarief ontvangt.

Hoge rente voor banksparen bij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt op dit moment voor verschillende looptijden één van de hoogste rentes aan in de markt. U kunt hier alle banken vergelijken voor lijfrente banksparen.

Perfecte en snelle administratie

De aanvraag via MoneyWise gaat heel snel en gemakkelijk en door de goede samenwerking met NN is uw rekening in veel gevallen binnen 24 uur geopend. Daarna kunt u de rekening zelf online beheren via het internetbankieren van Nationale Nederlanden.
In dit artikel

Komt uw lijfrente binnenkort vrij?

Vergelijk alle banken en verzekeraars en sluit direct af.

Vergelijk & regel direct

Reageer op, of stel een vraag over, dit bericht

Reactie
Reactie plaatsen
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662

Stay up to date

Ontvang, net als 10.961 anderen, onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw privacy is gewaardborgd.

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube